Persian
هیچ محصولی در سبد سفارش شما وجود ندارد.
جستجو
بازگشت به همه پست های وبلاگ

کاربردهای مختلف شربت ذرت در صنایع مختلف

 

 

شیرین کننده های مشتق شده از ذرت (مطابق شکل 1) شامل شربت های فروکتوز، دکستروز و گلوکز در بسیاری از صنایع به کار برده شده اند. دامنه کاربرد این شیرین کننده ها نسبت به شکر گسترده تر شده است (جدول 1). این مواد نه تنها به طور عمده در مواد غذایی، میوه های کنسرو شده ، مربا ، لبنیات، نوشیدنی  ها و آب میوه استفاده می شوند ، بلکه در تولید انواع ادویه های خانگی، مواد شیمیایی، شوینده ها، تنباکو و مواد ساختمانی به کار برده می شوند. لازم به ذکر است که شرکت گلوکوزان تولید کننده انواع شربت فروکتوز (FGS10، FGS20،FGS30، HFCS42 وHFCS 55)، دکستروز و شربت-های گلوکز با معادل های دکستروز (DE) و بریکس مختلف می باشد. در آینده نزدیک امکان تولید فروکتوز کریستالی و شربت های مالتودکسترین فراهم خواهد شد.

 

  کاربرد های مختلف شربت ذرت در صنایع مختلف  
 

شکل 1: انواع مختلفی از شیرین­کننده­های ذرت

 
 

 

جدول 1: کابرد­های متنوع شربت­های مشتق شده از ذرت

 

 
   جدول 1: کابرد های متنوع شربت های مشتق شده از ذرت  
 

Reference: From Nutritive Sweeteners from Corn. Corn Refiners Association, Washington, DC

 
 

 

 
 

نویسنده : دکتر آرمین فشی

 

 

 

 

 

نظرات
نوشتن نظر بستن فرم نظر

پشتیبانی واتساپ