امروز : دوشنبه ، ۲۷ / ۳ / ۱۳۹۸ 
العربية  | English  | русский  |  ( ورود به سیستم | ثبت نام )
مقالات سایت
انتخاب گروه :
:: نشاسته کاتیونیک  (۱۱ / ۵ / ۱۳۹۱)
نشاسته کاتیونیک نشاسته ای از خانواده بزرگ نشاسته های اصلاح شده ( مدیفاید )
ادامه ...

:: بررسی تاثیر میزان نشاسته کاتیونی بر عملکرد سیستم نانو سیلیکای آنیونی - نشاسته کاتیونی در کاغذهای ظریف  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
بررسی تاثیر نشاسته کاتیونی بر عملکرد سیستم نانو سیلیکای آنیونی - نشاسته کاتیونی در کاغذ های ظریف نویسنده : دکتر امیر خسروانی برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: بررسی عملکرد سیستم نشاسته کاتیونی - نانو سیلیکا بر ماندگاری و آبگیری از خمیر کاغذ شسته شده OCC  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسنده : دکتر مهدی رحمانی نیا برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت و بررسی عملکرد آن به عنوان یک جایگزین چربی  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسنده : پیمان مهستی برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: بهبود ویژگی های فیزیکی فیلم های زیست تخریب پذیر نشاسته و فیلم های مرکب نشاسته و کربوکسی متیل سلولز  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسنده : هادی الماسی برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: تاثیر نشاسته ذرت مومی رتروگرید شده بر روی خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان باگت  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسنده : فاطمه احمدیان برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: تولید ماست بدون چربی به هم نزده با استفاده از نشاسته ذرت و ژلاتین  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسنده : مهزاد آقازاده مشگی برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: بهبود کارایی نشاسته سیب زمینی در سیال حفاری پایه آبی از راه اصلاح شیمیایی آن با روش کوپلیمر شدن پیوندی  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسنده : مهدی عبداللهی برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: بررسی تاثیر مصرف سیروپ های مایع ( گلوکز مایع ) در فرآیند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسنده : خاطره کریمی برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: بررسی مصرف گلوکز در گز  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
مسئول آزمایشگاه شرکت گلوکوزان : مریم جباری
ادامه ...

:: تعیین میزان مصرف بهینه نشاسته کاتیونی بر پایه مقاومت های مکانیکی خمیر کاغذهای حاصل از ترکیب خمیر کارتن بازیافتی و خمیر NSSC دست اول  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسنده : منصور غفاری برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: بررسی اثر درجه استخلاف نشاسته کاتیونی در تشکیل چند لایه های نشاسته کاتیونی و آنیونی روی الیاف بازیافتی  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسنده : حمیدرضا رودی برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: بررسی عملکرد نشاسته کاتیونی و CMC بر ویژگی های مقاومتی کاغذ فلوتینگ از بازیافت OCC  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسنده : دکتر حسین جلالی ترشیزی برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: تولید حشره کش زیستی توسط Bacillus Thuringiensis از پساب کارخانه تولید نشاسته  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
نویسندگان : مرضیه موسوی نسب و افسانه دهقان برگرفته از سایت www.sid.ir
ادامه ...

:: انواع قندهای مایع و کاربرد آنها  (۲۴ / ۱ / ۱۳۹۲)
تهیه و تنظیم : اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی نویسندگان : فاطمه تخت چین و شیوا خیر اندیش
ادامه ...

:: کاربرد گلوتن مایع ، کنجاله ذرت و گلوتن ذرت در خوراک دام  (۲۸ / ۱ / ۱۳۹۲)
تهیه کننده : محمدرضا عبدی
ادامه ...

:: تکنولوژی ذرت  (۱۹ / ۵ / ۱۳۹۲)
تکنولوژی ذرت ( آسیاب مرطوب ذرت و پروسه های مرتبط ) نویسنده : پل هاروود بلانچارد مترجم : مهندس محمد رحمانی
ادامه ...

 
     
 
 
محصولات

گلوکز
نشاسته صنعتی
نشاسته خوراکی
گلوتن
روغن
پوسته ذرت

  اعضاء

ورود اعضاء
ثبت نام
صفحه شخصی
سوابق خرید

  درباره ما

درباره گلوکوزان
نشانها و افتخارات
پرسش و پاسخ

  مهندسی

گزارشات مالی
دریافت کاتالوگ
مقالات
تصاویر

  ارتباط با ما
 
دفتر مركزي : تهران ، خيابان استاد نجات‌الهي ، خيابان سپند شرقي شماره 41
+98 21 88902768 +98 21 88892253
info@glucosan.ir
 
طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط :

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت گلوکوزان محفوظ میباشد.