امروز : دوشنبه ، ۲۷ / ۳ / ۱۳۹۸ 
العربية  | English  | русский  |  ( ورود به سیستم | ثبت نام )
لطفا جهت مشاهده قیمت و ثبت سفارش وارد سیستم شوید
استابیلایزر ماست
استابیلایزر ماست


استابیلایزر ماست 3% چربی GoldStab B-01
استابیلایزر ماست 1.5% چربی GoldStab B-02
ماست از تخمیر قند شیر به لاکتوز حاصل می شود . باکتری ویژه تهیه ماست ، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند و به ماست بافت ژل مانندی می دهد . به دلیل وجود اسید لاکتیک ، ماست مزه تند و ترشی پیدا می کند .
دلایل استفاده از استابیلایزر در ماست :
1. کاهش قیمت تمام شده محصول
2. استفاده از هیدروکلوئیدها ، کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و ... به عنوان جایگزین چربی
3. تولید محصول کم کالری
4. پایدار کردن محصول تولیدی
5. بهبود بافت محصول
6. جلوگیری از خروج آب به هنگام انبارداری و حمل و نقل
7. بهبود قاشق خوری محصول
8. ایجاد بافت خامه ای و احساس دهانی مطلوب
9. افزایش ماده خشک ( MNSF ) فرمولاسیون
مشخصات مواد : ترکیب کاملی از استابیلایزر و امولسیفایر می باشد و به شکل پودر فرآوری گردیده است.
دامنه کاربرد : در تولید ماست های قالبی مورد استفاده قرار می گیرد.
مقدار مصرف : میزان استفاده از استابیلایزر در ماست قالبی بر اساس بهترین شرایط پایداری و بافت محصول نهایی 0.7% تا 1% می باشد.
 
     
 
 
محصولات

گلوکز
نشاسته صنعتی
نشاسته خوراکی
گلوتن
روغن
پوسته ذرت

  اعضاء

ورود اعضاء
ثبت نام
صفحه شخصی
سوابق خرید

  درباره ما

درباره گلوکوزان
نشانها و افتخارات
پرسش و پاسخ

  مهندسی

گزارشات مالی
دریافت کاتالوگ
مقالات
تصاویر

  ارتباط با ما
 
دفتر مركزي : تهران ، خيابان استاد نجات‌الهي ، خيابان سپند شرقي شماره 41
+98 21 88902768 +98 21 88892253
info@glucosan.ir
 
طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط :

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت گلوکوزان محفوظ میباشد.