امروز : دوشنبه ، ۲۷ / ۳ / ۱۳۹۸ 
العربية  | English  | русский  |  ( ورود به سیستم | ثبت نام )
لطفا جهت مشاهده قیمت و ثبت سفارش وارد سیستم شوید
استابیلایزر شیر کاکائو
استابیلایزر شیر کاکائو


استابیلایزر شیرکاکائو Stab Go-03
مشخصات ماده : ترکیب کاملی از استابیلایزر و امولسیفایر می باشد و به شکل پودر فرآوری گردیده است.
دامنه کاربرد : در تولید شیرهای طعم دار به ویژه شیر کاکائو مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایا :
1. بهبود بافت و ایجاد قوام
2. ایجاد پایداری در شیر کاکائو با تشکیل شبکه
3. ایجاد حس دهانی مطلوب هنگام نوشیدن
مقدار مصرف :
میزان استفاده از استابیلایزر شیرکاکائو بر اساس بهترین شرایط پایداری و ویسکوزیته محصول نهایی 0.2% تا 0.25% می باشد.
 
     
 
 
محصولات

گلوکز
نشاسته صنعتی
نشاسته خوراکی
گلوتن
روغن
پوسته ذرت

  اعضاء

ورود اعضاء
ثبت نام
صفحه شخصی
سوابق خرید

  درباره ما

درباره گلوکوزان
نشانها و افتخارات
پرسش و پاسخ

  مهندسی

گزارشات مالی
دریافت کاتالوگ
مقالات
تصاویر

  ارتباط با ما
 
دفتر مركزي : تهران ، خيابان استاد نجات‌الهي ، خيابان سپند شرقي شماره 41
+98 21 88902768 +98 21 88892253
info@glucosan.ir
 
طراحی سایت و بهینه سازی سایت توسط :

© تمامی حقوق این سایت برای شرکت گلوکوزان محفوظ میباشد.