لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

روغن کلاله طلایی 1800

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
کد محصول: 520057
روغن ذرت 1800 سی سی کلاله طلایی
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • مزه و بو عاری از هرگونه بو و مزه تندی و غیر طبیعی
  • وضع ظاهری شفاف
  • رطوبت و مواد فرار در C º 105 (درصد وزنی) بیشینه 0.2
  • باقیمانده صابون (درصد وزنی) بیشینه 0.05
  • اسیدیته (درصد وزنی اولئیک اسید) بیشینه 0.1
  • عدد پراکسید (میلی اکی والان گرم اکسیژن در کیلوگرم روغن) حداکثر 1
  • چگالی روغن نسبت به آب در 20 درجه سانتیگراد 0.917-0.925
  • ضریب شکست (C º 40) 468.1-465.1
  • عدد صابونی (میلی گرم پتاس در روغن) 195-187
  • عدد یدی 135-103
  • رنگ لاویباند حداکثر 35 زرد -6 قرمز

روغن ذرت ، یکی از محصولات مهم شرکت گلوکوزان است که با توجه به کیفیت بالای آن مورد توجه بسیاری از مشتریان در سطح کشور قرار گرفته است. از آنجایی که روغن ذرت حاوی اسیدهای چرب ضروری و مقدار زیادی مواد آنتی اکسیداسیون طبیعی است، از پایداری بالایی برخوردار بوده و بنابراین مناسب پخت و سرخ کردن نیز می­باشد. این محصول منبع بسیار مهمی از ویتامین E و توکوفرول بوده و عمل اکسیداسیون آن در مقابل نور با تأخیر انجام می­شود. روغن ذرت سرشار از اسیدهای چرب لینولنیک ، امگا ۳ و امگا ۶ وعاری از کلسترول است، در نتیجه خطر ابتلا به بیماری­های قلبی را به نحو چشمگیری کاهش می­دهد. این روغن دارای بویی ملایم و شفافیت مطلوب بوده و در مصرف در سالاد ، غذای کودک ، صنایع دارویی و کنسروسازی کاربرد گسترده­ای پیدا کرده است.
لازم به ذکر است که استخراج روغن در شرکت گلوکوزان برخلاف سایر تولیدکنندگان روغن، از طریق پرس­های مکانیکی انجام شده و لذا هیچ گونه حلال شیمیایی به آن اضافه نمی­شود. بنابراین کیفیت آن در میان محصولات داخلی و خارجی منحصر به فرد است. اخذ گواهی روغن درجه یک از آزمایشگاه­های اروپایی ، موید کیفیت و سلامت این محصول می­باشد. 

مشخصات محصولات
مزه و بو عاری از هرگونه بو و مزه تندی و غیر طبیعی
وضع ظاهری شفاف
رطوبت و مواد فرار در C º 105 (درصد وزنی) بیشینه 0.2
باقیمانده صابون (درصد وزنی) بیشینه 0.05
اسیدیته (درصد وزنی اولئیک اسید) بیشینه 0.1
عدد پراکسید (میلی اکی والان گرم اکسیژن در کیلوگرم روغن) حداکثر 1
چگالی روغن نسبت به آب در 20 درجه سانتیگراد 0.917-0.925
ضریب شکست (C º 40) 468.1-465.1
عدد صابونی (میلی گرم پتاس در روغن) 195-187
عدد یدی 135-103
رنگ لاویباند حداکثر 35 زرد -6 قرمز
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

روغن ذرت ، یکی از محصولات مهم شرکت گلوکوزان است که با توجه به کیفیت بالای آن مورد توجه بسیاری از مشتریان در سطح کشور قرار گرفته است. از آنجایی که روغن ذرت حاوی اسیدهای چرب ضروری و مقدار زیادی مواد آنتی اکسیداسیون طبیعی است، از پایداری بالایی برخوردار بوده و بنابراین مناسب پخت و سرخ کردن نیز می­باشد. این محصول منبع بسیار مهمی از ویتامین E و توکوفرول بوده و عمل اکسیداسیون آن در مقابل نور با تأخیر انجام می­شود. روغن ذرت سرشار از اسیدهای چرب لینولنیک ، امگا ۳ و امگا ۶ وعاری از کلسترول است، در نتیجه خطر ابتلا به بیماری­های قلبی را به نحو چشمگیری کاهش می­دهد. این روغن دارای بویی ملایم و شفافیت مطلوب بوده و در مصرف در سالاد ، غذای کودک ، صنایع دارویی و کنسروسازی کاربرد گسترده­ای پیدا کرده است.
لازم به ذکر است که استخراج روغن در شرکت گلوکوزان برخلاف سایر تولیدکنندگان روغن، از طریق پرس­های مکانیکی انجام شده و لذا هیچ گونه حلال شیمیایی به آن اضافه نمی­شود. بنابراین کیفیت آن در میان محصولات داخلی و خارجی منحصر به فرد است. اخذ گواهی روغن درجه یک از آزمایشگاه­های اروپایی ، موید کیفیت و سلامت این محصول می­باشد. 

مشخصات محصولات
مزه و بو عاری از هرگونه بو و مزه تندی و غیر طبیعی
وضع ظاهری شفاف
رطوبت و مواد فرار در C º 105 (درصد وزنی) بیشینه 0.2
باقیمانده صابون (درصد وزنی) بیشینه 0.05
اسیدیته (درصد وزنی اولئیک اسید) بیشینه 0.1
عدد پراکسید (میلی اکی والان گرم اکسیژن در کیلوگرم روغن) حداکثر 1
چگالی روغن نسبت به آب در 20 درجه سانتیگراد 0.917-0.925
ضریب شکست (C º 40) 468.1-465.1
عدد صابونی (میلی گرم پتاس در روغن) 195-187
عدد یدی 135-103
رنگ لاویباند حداکثر 35 زرد -6 قرمز
-->