لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (09033756924) - تماس حاصل فرمایید.

 
Search

شربت فروکتوز F55

Manufacturer: Glucosan Factory
این محصول نیز همانند شربت گلوکز، از نشاسته ذرت به دست می آید و به علت شیرینی زیاد و فواید گوناگون از نظر خواص طعم محصولات، می تواند بهترین جایگزین شکر باشد.
Products specifications
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • Foreign Material Negative
  • Color (ICUMSA) Maximum 20
  • Brix At least 75
  • Total dry matter At least 76.5 grams percentage
  • PH 3.3-4.5
  • Conductivity Maximum 70.0 (µs cm -1)
  • Fructose At least 55
  • Glucosev Maximum 40
  • Sulfur dioxide Maximum 3.0 mg per kg
  • Hydroxy methyl furfural Maximum 75 mg per kg
  • Sulfated ash Up to 0.1% by weight of dry matter
  • Arsenic Maximum 1.0 mg per kg
  • Lead Maximum 0.1 mg per kg

فروکتوز در اصل یک قند طبیعی بوده که در میوه ها وجود دارد. به علت شیرینی بیشتر و قیمت ارزان تر نسبت به شکر، این محصول به صورت صنعتی و در حجم بالا تولید می شود. فروکتوز، حلال ترین قند در آب می باشد. به همین دلیل خاصیت ضد کریستالیزاسیون دارد. به دلیل خاصیت ذکر شده، مواد غذایی که دارای فروکتوز باشند، مانند شکلات ها و آب نبات ها، از نرمی بیش تر برخوردارند. گفته می شود فروکتوز برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید می باشد.

این شربت جزء شیرین کننده ها طبیعی است و شیرینی معادل شیرینی شکر را فراهم می کند .
HFCS
یک قند احیا کننده است که باعث تشدید طعم محصول شده و رنگ مطلوب طلایی ایجاد می کند .
عامل ایجاد بافت نرم در شیرینی ، اسنک ها و دیگر محصولات نانوایی می شود .
با ثابت نگه داشتن رطوبت مانع از کریستالیزه شدن بعد از پخت می شود،
در کنسانتره های منجمد شده ای که مشکل حلالیت دارند، حل می شود .
باعث ثبات طعم شیرینی در محصولاتی مثل سس ها و سالادهای میوه می شود،
۹۶درصد قند موجود در آن قابلیت تخمیر دارد و در صنعت نانوایی بسیار پر اهمیت است،
با جلوگیری از فساد میکروارکانسیم ها و کاهش water activity باعث حفظ تازگی محصول می شود  

 

Products specifications
Foreign Material Negative
Color (ICUMSA) Maximum 20
Brix At least 75
Total dry matter At least 76.5 grams percentage
PH 3.3-4.5
Conductivity Maximum 70.0 (µs cm -1)
Fructose At least 55
Glucosev Maximum 40
Sulfur dioxide Maximum 3.0 mg per kg
Hydroxy methyl furfural Maximum 75 mg per kg
Sulfated ash Up to 0.1% by weight of dry matter
Arsenic Maximum 1.0 mg per kg
Lead Maximum 0.1 mg per kg
Write your own review Close Review Form
*
*
  • Bad
  • Excellent
*
*
*
*
Description

فروکتوز در اصل یک قند طبیعی بوده که در میوه ها وجود دارد. به علت شیرینی بیشتر و قیمت ارزان تر نسبت به شکر، این محصول به صورت صنعتی و در حجم بالا تولید می شود. فروکتوز، حلال ترین قند در آب می باشد. به همین دلیل خاصیت ضد کریستالیزاسیون دارد. به دلیل خاصیت ذکر شده، مواد غذایی که دارای فروکتوز باشند، مانند شکلات ها و آب نبات ها، از نرمی بیش تر برخوردارند. گفته می شود فروکتوز برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید می باشد.

این شربت جزء شیرین کننده ها طبیعی است و شیرینی معادل شیرینی شکر را فراهم می کند .
HFCS
یک قند احیا کننده است که باعث تشدید طعم محصول شده و رنگ مطلوب طلایی ایجاد می کند .
عامل ایجاد بافت نرم در شیرینی ، اسنک ها و دیگر محصولات نانوایی می شود .
با ثابت نگه داشتن رطوبت مانع از کریستالیزه شدن بعد از پخت می شود،
در کنسانتره های منجمد شده ای که مشکل حلالیت دارند، حل می شود .
باعث ثبات طعم شیرینی در محصولاتی مثل سس ها و سالادهای میوه می شود،
۹۶درصد قند موجود در آن قابلیت تخمیر دارد و در صنعت نانوایی بسیار پر اهمیت است،
با جلوگیری از فساد میکروارکانسیم ها و کاهش water activity باعث حفظ تازگی محصول می شود  

 

Products specifications
Foreign Material Negative
Color (ICUMSA) Maximum 20
Brix At least 75
Total dry matter At least 76.5 grams percentage
PH 3.3-4.5
Conductivity Maximum 70.0 (µs cm -1)
Fructose At least 55
Glucosev Maximum 40
Sulfur dioxide Maximum 3.0 mg per kg
Hydroxy methyl furfural Maximum 75 mg per kg
Sulfated ash Up to 0.1% by weight of dry matter
Arsenic Maximum 1.0 mg per kg
Lead Maximum 0.1 mg per kg
-->