جستجو

شربت فروکتوز F55

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
این محصول نیز همانند شربت گلوکز، از نشاسته ذرت به دست می آید و به علت شیرینی زیاد و فواید گوناگوناز نظر خواص طعم محصولات، می تواند بهترین جایگزین شکر باشد.
مشخصات محصولات

فروکتوز در اصل یک قند طبیعی بوده که در میوه ها وجود دارد. به علت شیرینی بیشتر و قیمت ارزان تر نسبت به شکر، این محصول به صورت صنعتی و در حجم بالا تولید می شود. فروکتوز، حلال ترین قند در آب می باشد. به همین دلیل خاصیت ضد کریستالیزاسیون دارد. به دلیل خاصیت ذکر شده، مواد غذایی که دارای فروکتوز باشند، مانند شکلات ها و آب نبات ها، از نرمی بیش تر برخوردارند. گفته می شود فروکتوز برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید می باشد.

این شربت جزء شیرین کننده ها طبیعی است و شیرینی معادل شیرینی شکر را فراهم می کند .
HFCS
یک قند احیا کننده است که باعث تشدید طعم محصول شده و رنگ مطلوب طلایی ایجاد می کند .
عامل ایجاد بافت نرم در شیرینی ، اسنک ها و دیگر محصولات نانوایی می شود .
با ثابت نگه داشتن رطوبت مانع از کریستالیزه شدن بعد از پخت می شود،
در کنسانتره های منجمد شده ای که مشکل حلالیت دارند، حل می شود .
باعث ثبات طعم شیرینی در محصولاتی مثل سس ها و سالادهای میوه می شود،
۹۶درصد قند موجود در آن قابلیت تخمیر دارد و در صنعت نانوایی بسیار پر اهمیت است،
با جلوگیری از فساد میکروارکانسیم ها و کاهش water activity باعث حفظ تازگی محصول می شود  

 

نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

فروکتوز در اصل یک قند طبیعی بوده که در میوه ها وجود دارد. به علت شیرینی بیشتر و قیمت ارزان تر نسبت به شکر، این محصول به صورت صنعتی و در حجم بالا تولید می شود. فروکتوز، حلال ترین قند در آب می باشد. به همین دلیل خاصیت ضد کریستالیزاسیون دارد. به دلیل خاصیت ذکر شده، مواد غذایی که دارای فروکتوز باشند، مانند شکلات ها و آب نبات ها، از نرمی بیش تر برخوردارند. گفته می شود فروکتوز برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید می باشد.

این شربت جزء شیرین کننده ها طبیعی است و شیرینی معادل شیرینی شکر را فراهم می کند .
HFCS
یک قند احیا کننده است که باعث تشدید طعم محصول شده و رنگ مطلوب طلایی ایجاد می کند .
عامل ایجاد بافت نرم در شیرینی ، اسنک ها و دیگر محصولات نانوایی می شود .
با ثابت نگه داشتن رطوبت مانع از کریستالیزه شدن بعد از پخت می شود،
در کنسانتره های منجمد شده ای که مشکل حلالیت دارند، حل می شود .
باعث ثبات طعم شیرینی در محصولاتی مثل سس ها و سالادهای میوه می شود،
۹۶درصد قند موجود در آن قابلیت تخمیر دارد و در صنعت نانوایی بسیار پر اهمیت است،
با جلوگیری از فساد میکروارکانسیم ها و کاهش water activity باعث حفظ تازگی محصول می شود