لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

شربت مالتو دکسترین Maltodextrin Syrup

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
مالتو دکسترین (Maltodextrin) نوعی پودر سفید رنگ مشتق شده از نشاسته می باشد که تولید کنندگان برای بهبود طعم ، قوام و ماندگاری آنرا به بسیاری از مواد غذایی اضافه می کنند.
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • وضع ظاهری سفید یا زرد روشن
  • خاکسترسولفاته % حداکثر 0.5
  • پروتئین % حداکثر 0.5
  • ماده خشک % نمونه پودری : حداقل 90
  • ماده خشک % نمونه مایع : حداقل 50
  • فلزات سنگین % حداکثر 0.5
  • معادل دکستروز (DE) حداکثر 20
  • SO2 (ppm) حداکثر 25

شربت مالتودکسترین حاوی زنجیره های پلیمری با وزن مولکولی بین مولکولهای نشاسته و مونومرهای گلوکز هستند. این محصولات بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت فرایند اسیدی یا  آنزیمی دارای معادل دکستروز (DE) بین 12 تا 20 میباشند. آنها بسیار محلول در آب بوده و در مقایسه با شربت های گلوکز کمتر تحت تاثیر  واکنش های قهوه ای قرار می¬گیرند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA)  این ماده را به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر تائید کرده است.

موارد مصرف


1-مواد غذایی اسنک و پخته شده ( نان، بیسکویت و ...)
2-نوشیدنی¬های میوه¬ای و گاز دار
3-مصالح ساختمانی
4-غذاهای کنسرو و بسته بندی شده
5- داروها
6- فرایند تخمیر
8-شیرینیجات
9-محصولات لبنی
10-انواع مربا

مشخصات محصولات
وضع ظاهری سفید یا زرد روشن
خاکسترسولفاته % حداکثر 0.5
پروتئین % حداکثر 0.5
ماده خشک % نمونه پودری : حداقل 90
ماده خشک % نمونه مایع : حداقل 50
فلزات سنگین % حداکثر 0.5
معادل دکستروز (DE) حداکثر 20
SO2 (ppm) حداکثر 25
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

شربت مالتودکسترین حاوی زنجیره های پلیمری با وزن مولکولی بین مولکولهای نشاسته و مونومرهای گلوکز هستند. این محصولات بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت فرایند اسیدی یا  آنزیمی دارای معادل دکستروز (DE) بین 12 تا 20 میباشند. آنها بسیار محلول در آب بوده و در مقایسه با شربت های گلوکز کمتر تحت تاثیر  واکنش های قهوه ای قرار می¬گیرند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA)  این ماده را به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر تائید کرده است.

موارد مصرف


1-مواد غذایی اسنک و پخته شده ( نان، بیسکویت و ...)
2-نوشیدنی¬های میوه¬ای و گاز دار
3-مصالح ساختمانی
4-غذاهای کنسرو و بسته بندی شده
5- داروها
6- فرایند تخمیر
8-شیرینیجات
9-محصولات لبنی
10-انواع مربا

مشخصات محصولات
وضع ظاهری سفید یا زرد روشن
خاکسترسولفاته % حداکثر 0.5
پروتئین % حداکثر 0.5
ماده خشک % نمونه پودری : حداقل 90
ماده خشک % نمونه مایع : حداقل 50
فلزات سنگین % حداکثر 0.5
معادل دکستروز (DE) حداکثر 20
SO2 (ppm) حداکثر 25