لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

شربت مالتو دکسترین

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
نوعی پودر سفید رنگ مشتق شده از نشاسته می­باشد که تولید کنندگان برای بهبود طعم ، قوام و ماندگاری آنرا به بسیاری از مواد غذایی اضافه می کنند.
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • وضع ظاهری سفید یا زرد روشن
  • خاکسترسولفاته حد اکثر 6/0
  • میزان حلالیت در آب حداقل 98
  • بریکس حداقل 50
  • معادل دکستروز (DE) 20-12
  • رطوبت برحسب گرم درصد حداکثر 6
  • PH 6- 4
  • SO2 (ppm) حد اکثر 100

مالتو دکسترین (Maltodextrin) نوعی پودر سفید رنگ مشتق شده از نشاسته می­باشد که تولید کنندگان برای بهبود طعم ، قوام و ماندگاری آنرا به بسیاری از مواد غذایی اضافه می کنند. مالتودکسترین ها زنجیره های پلیمری گلوکز با وزن مولکولی بین نشاسته و شربت های گلوکز هستند. این محصولات بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت فرایند اسیدی یا آنزیمی دارای معادل دکستروز (DE) بین 12 تا 20 میباشند. آنها بسیار محلول در آب بوده و در مقایسه با شربت های گلوکز کمتر تحت تاثیر واکنش­های قهوه ای قرار می­گیرند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) این ماده را به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر تائید کرده است.

 

موارد مصرف

 

 

1-مواد غذایی اسنک و پخته شده ( نان، بیسکویت و ...)

2-نوشیدنی­های میوه­ای و گاز دار

3-مصالح ساختمانی

4-غذاهای کنسرو و بسته بندی شده

5- داروها

6- فرایند تخمیر

8-شیرینیجات

9-محصولات لبنی

10-انواع مربا

مشخصات محصولات
وضع ظاهری سفید یا زرد روشن
خاکسترسولفاته حد اکثر 6/0
میزان حلالیت در آب حداقل 98
بریکس حداقل 50
معادل دکستروز (DE) 20-12
رطوبت برحسب گرم درصد حداکثر 6
PH 6- 4
SO2 (ppm) حد اکثر 100
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

مالتو دکسترین (Maltodextrin) نوعی پودر سفید رنگ مشتق شده از نشاسته می­باشد که تولید کنندگان برای بهبود طعم ، قوام و ماندگاری آنرا به بسیاری از مواد غذایی اضافه می کنند. مالتودکسترین ها زنجیره های پلیمری گلوکز با وزن مولکولی بین نشاسته و شربت های گلوکز هستند. این محصولات بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت فرایند اسیدی یا آنزیمی دارای معادل دکستروز (DE) بین 12 تا 20 میباشند. آنها بسیار محلول در آب بوده و در مقایسه با شربت های گلوکز کمتر تحت تاثیر واکنش­های قهوه ای قرار می­گیرند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) این ماده را به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر تائید کرده است.

 

موارد مصرف

 

 

1-مواد غذایی اسنک و پخته شده ( نان، بیسکویت و ...)

2-نوشیدنی­های میوه­ای و گاز دار

3-مصالح ساختمانی

4-غذاهای کنسرو و بسته بندی شده

5- داروها

6- فرایند تخمیر

8-شیرینیجات

9-محصولات لبنی

10-انواع مربا

مشخصات محصولات
وضع ظاهری سفید یا زرد روشن
خاکسترسولفاته حد اکثر 6/0
میزان حلالیت در آب حداقل 98
بریکس حداقل 50
معادل دکستروز (DE) 20-12
رطوبت برحسب گرم درصد حداکثر 6
PH 6- 4
SO2 (ppm) حد اکثر 100
-->