لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

شربت گلوکز

شربت گلوکز محلول قندی تصفیه شده ای از چند ماده اساسی گلوکز ، دکستروز، و مالتوز می باشد که با هیدرولیز کردن پلی ساکارید نشاسته توسط اسید یا آنزیم و تحت شرایط کنترل شده بدست آمده و با درجات مختلف شیرینی تولید می گردد
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • مزه داراي شیرینی مخصوص به خود
  • بو بدون بو
  • ماده خشک حداقل 78 گرم در صد
  • رنگ شفاف و بی رنگ
  • معادل دکستروز (DE) حداقل 39 درصد
  • PH 0.5 ± 5
  • بریکس 80-82
  • خاکسترسولفاته حداکثر 7/0 درصد وزنی ماده خشک
  • انیدرید سولفورو حداکثر 40
  • مس (میلی گرم بر کیلوگرم) حداکثر 1
  • سرب حداکثر 0.2 میلی گرم در کیلوگرم

شربت گلوکز محلول قندی تصفیه شده ای از چند ماده اساسی گلوکز ، دکستروز، و مالتوز می باشد که با هیدرولیز کردن پلی ساکارید نشاسته توسط اسید یا آنزیم و تحت شرایط کنترل شده بدست آمده و با درجات مختلف شیرینی تولید می گردد که در صنایع غذلیی کاربرد فراوان دارد. این ماده را می توان بهترین جایگزین شکر دانست. حفظ سلامتی مصرف کننده به دلیل قند پایین و ویژگی های منحصر به فرد ذرت ، از مزایان اصلی شرکت گلوکوزان می باشد.
گلوکز ضمن تنظیم میزان شیرینی در حد مطلوب و ایجاد قوام و طعم مناسب و تعدیل نمودن واکنش های قهوه ای شدن ، از اینجا شکرک ، خشک و بیات شدن محصول جلوگیری کرده و ماندگاری را افزایش می دهد .

گلوکز منبع غنی هیدروکربن های با قابلیت هضم آسان است که سبب استفاده بسیار گسترده از این شربت در فرمولاسیون غذاهای کودکان استفاده شده است. استفاده از گلوکز در انواع بستنی موجب یخ بستن سریع و دیرذوب شدن ، کشدار شدن بستنی ، ایجاد کریستال های ریز و جلوگیری از رشد ذرات درشت یخ می شود. بهبود کیفیت خمیر و رنگ محصول و قابلیت نرم کنندگی از دیگر مزایای مصرف گلوکوز در کیک و کلوچه است.

ماده مذکور در صنایع داروسازی از جمله تهیه شربت های مخصوص سرفه و ویتامینه ، ساخت قرص ها و پوشش قرص ها کاربرد دارد.

 

موارد مصرف:

شکلات ، تافی ، آبنبات ، گز، بن بن ، نوقا ، حلوا و قنادی ها

ژله ها و صمغ ها، محصولات ژلاتینی، پاستیل

انواع ماالشعیر و نوشیدنی های میوه ای

سس های امولسیون شده کچاپ

بستنی شیری و یخی

بیسکوییت ، اسنک ، کیک و کلوچه و نان

آدامس سازی

دسرهای لبنی و ماست

صنایع دارو سازی

مربا ، کمپوت ، کنسرو

مشخصات محصولات
مزه داراي شیرینی مخصوص به خود
بو بدون بو
ماده خشک حداقل 78 گرم در صد
رنگ شفاف و بی رنگ
معادل دکستروز (DE) حداقل 39 درصد
PH 0.5 ± 5
بریکس 80-82
خاکسترسولفاته حداکثر 7/0 درصد وزنی ماده خشک
انیدرید سولفورو حداکثر 40
مس (میلی گرم بر کیلوگرم) حداکثر 1
سرب حداکثر 0.2 میلی گرم در کیلوگرم
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

شربت گلوکز محلول قندی تصفیه شده ای از چند ماده اساسی گلوکز ، دکستروز، و مالتوز می باشد که با هیدرولیز کردن پلی ساکارید نشاسته توسط اسید یا آنزیم و تحت شرایط کنترل شده بدست آمده و با درجات مختلف شیرینی تولید می گردد که در صنایع غذلیی کاربرد فراوان دارد. این ماده را می توان بهترین جایگزین شکر دانست. حفظ سلامتی مصرف کننده به دلیل قند پایین و ویژگی های منحصر به فرد ذرت ، از مزایان اصلی شرکت گلوکوزان می باشد.
گلوکز ضمن تنظیم میزان شیرینی در حد مطلوب و ایجاد قوام و طعم مناسب و تعدیل نمودن واکنش های قهوه ای شدن ، از اینجا شکرک ، خشک و بیات شدن محصول جلوگیری کرده و ماندگاری را افزایش می دهد .

گلوکز منبع غنی هیدروکربن های با قابلیت هضم آسان است که سبب استفاده بسیار گسترده از این شربت در فرمولاسیون غذاهای کودکان استفاده شده است. استفاده از گلوکز در انواع بستنی موجب یخ بستن سریع و دیرذوب شدن ، کشدار شدن بستنی ، ایجاد کریستال های ریز و جلوگیری از رشد ذرات درشت یخ می شود. بهبود کیفیت خمیر و رنگ محصول و قابلیت نرم کنندگی از دیگر مزایای مصرف گلوکوز در کیک و کلوچه است.

ماده مذکور در صنایع داروسازی از جمله تهیه شربت های مخصوص سرفه و ویتامینه ، ساخت قرص ها و پوشش قرص ها کاربرد دارد.

 

موارد مصرف:

شکلات ، تافی ، آبنبات ، گز، بن بن ، نوقا ، حلوا و قنادی ها

ژله ها و صمغ ها، محصولات ژلاتینی، پاستیل

انواع ماالشعیر و نوشیدنی های میوه ای

سس های امولسیون شده کچاپ

بستنی شیری و یخی

بیسکوییت ، اسنک ، کیک و کلوچه و نان

آدامس سازی

دسرهای لبنی و ماست

صنایع دارو سازی

مربا ، کمپوت ، کنسرو

مشخصات محصولات
مزه داراي شیرینی مخصوص به خود
بو بدون بو
ماده خشک حداقل 78 گرم در صد
رنگ شفاف و بی رنگ
معادل دکستروز (DE) حداقل 39 درصد
PH 0.5 ± 5
بریکس 80-82
خاکسترسولفاته حداکثر 7/0 درصد وزنی ماده خشک
انیدرید سولفورو حداکثر 40
مس (میلی گرم بر کیلوگرم) حداکثر 1
سرب حداکثر 0.2 میلی گرم در کیلوگرم
-->