لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

شربت گلوکز Glucose Syrup

شربت گلوکز که با نام گلوکز قنادی نیز شناخته میشود، شربتی است که بعنوان جایگزین شکر کاربردهای متنوعی را در صنایع غذایی پیدا کرده است.
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • مزه داراي شیرینی مخصوص به خود
  • ماده خشک % حداقل 78
  • pH 0.5 ± 5
  • خاکسترسولفاته % حداکثر 0.7
  • بو بوي مخصوص به خود
  • وضع ظاهری شفاف
  • رنگ بی رنگ تا زرد روشن
  • معادل دکستروز (DE) حداقل 20
  • بریکس % حداقل 80
  • انیدرید سولفورو (mg/kg) حداکثر 20
  • نشاسته % منفی

شربت گلوکز که با نام گلوکز قنادی نیز شناخته میشود، شربتی است که بعنوان جایگزین شکر کاربردهای متنوعی را در صنایع غذایی پیدا کرده است. شربتهای گلوکز بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت شرایط اسیدی یا آنزیمی دارای درجات شیرینی مختلف (DE یا معادل دکستروز مختلف) بوده و بنابراین حاوی مقادیر مختلفی از گلوکز، مالتوز و سایر چند قندی ها (الیگوساکاریدها) میباشند. این شربت ها ضمن تنظیم میزان شیرینی در مد مطلوب با ایجاد قوام و طعم مناسب و همچنین تعدیل نمودن واکنشهای قهوه ای شدن، از ایجاد شکرک، خشک و بیات شدن بسیاری از محصولات غذایی جلوگیری کرده و ماندگاری آنها را افزایش میدهد. استفاده از گلوکز در انواع بستنی موجب جلوگیری از رشد سریع کریستال های یخ میشود. در حل حاضر شرکت گلوکوزان در حال عرضه شربت های گلوکز با DE های مختلف۳۹-45 و 60) و با بریکس های ۸۳  تا %۸۵  به مشتریان خود میباشد. 

 

موارد مصرف:

1- شکلات ، تافی ، آبنبات ، گز، بن بن ، نوقا ، حلوا و قنادی ها

2- محصولات ژلاتینی، پاستیل

3-انواع ماالشعیر و نوشیدنی های میوه ای

4- سس  کچاپ

5- بستنی شیری و یخی

6- بیسکوییت ، اسنک ، کیک و کلوچه و نان

7- آدامس سازی

8- دسرهای لبنی و ماست

9- مربا ، کمپوت ، کنسرو

10- غذای کودکان

11- صنعت دارو سازی(ساخت قرص ها)

مشخصات محصولات
مزه داراي شیرینی مخصوص به خود
ماده خشک % حداقل 78
pH 0.5 ± 5
خاکسترسولفاته % حداکثر 0.7
بو بوي مخصوص به خود
وضع ظاهری شفاف
رنگ بی رنگ تا زرد روشن
معادل دکستروز (DE) حداقل 20
بریکس % حداقل 80
انیدرید سولفورو (mg/kg) حداکثر 20
نشاسته % منفی
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

شربت گلوکز که با نام گلوکز قنادی نیز شناخته میشود، شربتی است که بعنوان جایگزین شکر کاربردهای متنوعی را در صنایع غذایی پیدا کرده است. شربتهای گلوکز بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت شرایط اسیدی یا آنزیمی دارای درجات شیرینی مختلف (DE یا معادل دکستروز مختلف) بوده و بنابراین حاوی مقادیر مختلفی از گلوکز، مالتوز و سایر چند قندی ها (الیگوساکاریدها) میباشند. این شربت ها ضمن تنظیم میزان شیرینی در مد مطلوب با ایجاد قوام و طعم مناسب و همچنین تعدیل نمودن واکنشهای قهوه ای شدن، از ایجاد شکرک، خشک و بیات شدن بسیاری از محصولات غذایی جلوگیری کرده و ماندگاری آنها را افزایش میدهد. استفاده از گلوکز در انواع بستنی موجب جلوگیری از رشد سریع کریستال های یخ میشود. در حل حاضر شرکت گلوکوزان در حال عرضه شربت های گلوکز با DE های مختلف۳۹-45 و 60) و با بریکس های ۸۳  تا %۸۵  به مشتریان خود میباشد. 

 

موارد مصرف:

1- شکلات ، تافی ، آبنبات ، گز، بن بن ، نوقا ، حلوا و قنادی ها

2- محصولات ژلاتینی، پاستیل

3-انواع ماالشعیر و نوشیدنی های میوه ای

4- سس  کچاپ

5- بستنی شیری و یخی

6- بیسکوییت ، اسنک ، کیک و کلوچه و نان

7- آدامس سازی

8- دسرهای لبنی و ماست

9- مربا ، کمپوت ، کنسرو

10- غذای کودکان

11- صنعت دارو سازی(ساخت قرص ها)

مشخصات محصولات
مزه داراي شیرینی مخصوص به خود
ماده خشک % حداقل 78
pH 0.5 ± 5
خاکسترسولفاته % حداکثر 0.7
بو بوي مخصوص به خود
وضع ظاهری شفاف
رنگ بی رنگ تا زرد روشن
معادل دکستروز (DE) حداقل 20
بریکس % حداقل 80
انیدرید سولفورو (mg/kg) حداکثر 20
نشاسته % منفی