لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

شربت ذرت با فروکتوز بالا(62%) HFCS 62

این شربت یکی از فرمهای تولید شده شربتهای HFCS میباشد که در مقایسه با شربتهای HFCS 42 و HFCS55 دارای درصد فروکتوز بالاتر و بنابراین میزان شیرینی بالاتری را فراهم می کند.
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • رنگ (ICUMSA) حداکثر 20
  • pH 3.3-4.5
  • SO2 (ppm) حد اکثر 3
  • خاکسترسولفاته % حداکثر 0.1
  • هدایت الکتریکی(µS/cm) حد اکثر 70
  • فروکتوز % 63-62
  • گلوکز % حداکثر 34
  • سرب (ppm) حداکثر 0.1
  • آرسنیک (ppm) حداکثر 1.0
  • بریکس % حداقل 74
  • ماده خشک % حداقل 75.5
  • HMF (ppm) حداکثر 75
آنالیز میکروبی
  • باکتری های مزوفیل هوازی ( در گرم) حد اکثر 20
  • کپک و مخمر( در گرم ) حد اکثر 10

این شربت یکی از فرمهای تولید شده شربتهای HFCS میباشد که در مقایسه با شربتهای HFCS 42 و HFCS55 دارای درصد فروکتوز بالاتر و بنابراین میزان شیرینی بالاتری را فراهم می­کند. شربت F62 علاوه بر فراهم کردن میزان شیرینی بالاتر به دلایل زیر میتواند گزینه مناسبی جهت استفاده در محصولات آبمیوه، شربتها و ژله­های قنادی باشد:

1-هر چه میزان شیرینی شربتها افزایش یابد (با افزایش میزان فروکتوز) میزان کمتری از شربت در محصولات نامبرده مصرف خواهند شد.

2-کاهش فعالیت آبی به دلیل تقویت فشار اسمزی و در نتیجه جلوگیری از رشد میکروبها و افزایش ماندگاری محصولات

3- کاهش خطر کریستالیزاسیون در این محصولات با افزایش درصد فروکتوز

4-تشدید طعم طبیعی محصولات با افزایش میزان فروکتوز به خصوص در نوشیدنیهای میوه ای

5-به علت افزایش خاصیت هایگروسکوپی محصول F62، اتلاف رطوبت و خشک شدن محصول با تاخیر بیشتری نسبت به شربتهای دیگر انجام میشود.

6- تقویت رنگ و خاصیت درخشندگی در محصولات ژله ای

7-کاهش بیشتر در نقطه انجماد و مناسب بودن در محصولات قنادی

8-کاهش زمان تشکیل ژل و جلوگیری از چسبیدن ژل به ظرف در محصولات ژله ای

 

 

مشخصات محصولات
رنگ (ICUMSA) حداکثر 20
pH 3.3-4.5
SO2 (ppm) حد اکثر 3
خاکسترسولفاته % حداکثر 0.1
هدایت الکتریکی(µS/cm) حد اکثر 70
فروکتوز % 63-62
گلوکز % حداکثر 34
سرب (ppm) حداکثر 0.1
آرسنیک (ppm) حداکثر 1.0
باکتری های مزوفیل هوازی ( در گرم) حد اکثر 20
کپک و مخمر( در گرم ) حد اکثر 10
بریکس % حداقل 74
ماده خشک % حداقل 75.5
HMF (ppm) حداکثر 75
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

این شربت یکی از فرمهای تولید شده شربتهای HFCS میباشد که در مقایسه با شربتهای HFCS 42 و HFCS55 دارای درصد فروکتوز بالاتر و بنابراین میزان شیرینی بالاتری را فراهم می­کند. شربت F62 علاوه بر فراهم کردن میزان شیرینی بالاتر به دلایل زیر میتواند گزینه مناسبی جهت استفاده در محصولات آبمیوه، شربتها و ژله­های قنادی باشد:

1-هر چه میزان شیرینی شربتها افزایش یابد (با افزایش میزان فروکتوز) میزان کمتری از شربت در محصولات نامبرده مصرف خواهند شد.

2-کاهش فعالیت آبی به دلیل تقویت فشار اسمزی و در نتیجه جلوگیری از رشد میکروبها و افزایش ماندگاری محصولات

3- کاهش خطر کریستالیزاسیون در این محصولات با افزایش درصد فروکتوز

4-تشدید طعم طبیعی محصولات با افزایش میزان فروکتوز به خصوص در نوشیدنیهای میوه ای

5-به علت افزایش خاصیت هایگروسکوپی محصول F62، اتلاف رطوبت و خشک شدن محصول با تاخیر بیشتری نسبت به شربتهای دیگر انجام میشود.

6- تقویت رنگ و خاصیت درخشندگی در محصولات ژله ای

7-کاهش بیشتر در نقطه انجماد و مناسب بودن در محصولات قنادی

8-کاهش زمان تشکیل ژل و جلوگیری از چسبیدن ژل به ظرف در محصولات ژله ای

 

 

مشخصات محصولات
رنگ (ICUMSA) حداکثر 20
pH 3.3-4.5
SO2 (ppm) حد اکثر 3
خاکسترسولفاته % حداکثر 0.1
هدایت الکتریکی(µS/cm) حد اکثر 70
فروکتوز % 63-62
گلوکز % حداکثر 34
سرب (ppm) حداکثر 0.1
آرسنیک (ppm) حداکثر 1.0
باکتری های مزوفیل هوازی ( در گرم) حد اکثر 20
کپک و مخمر( در گرم ) حد اکثر 10
بریکس % حداقل 74
ماده خشک % حداقل 75.5
HMF (ppm) حداکثر 75