جستجو

نشاسته خوراکی

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
کد محصول: 510007
نشاسته خوراکی ذرت ،یکی از محصولات اصلی گلوکوزان است که در صنایع غذایی مختلف مصرف دارد .
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • رطوبت برحسب گرم درصد حداکثر %14
  • خاکستر کل بر حسب گرم درصد حداکثر %3
  • PH 7 - 4/5
  • اسیدیته حداکثر 2
  • پروتئین بر حسب گرم درصد حداکثر 0/7
  • چربی بر حسب گرم درصد جزئی
  • انیدرید سولفورو میلیگرم در کیلوگرم P.P.m حداکثر 80
آنالیز میکروبیولوژی
  • شمارش کلی میکروارگانیزم ها 10 به توان 4
  • کلی فرم ها 50
  • اشرشیاکلی منفی
  • باسیلوس سرنوس 10 به توان 3
  • کپک و مخمر 700
  • شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی موازی کمتر از 10

      نشاسته خوراکی ذرت ،یکی از محصولات اصلی گلوکوزان است که در صنایع غذایی مختلف مصرف دارد . این نوع نشاسته در پودرهای نانوایی و مواد بهبود دهنده پخت به عنوان پرکنده استفاده می­گردد . افزون بر این قادر است از واکنش­های شیمیایی بین بیکربنات و اسید پیش از ساختن خمیر جلوگیری نماید . در تولید انواع سس به منظور حفظ امولسیون روغن و سرکه و جلوگیری از دو فاز شدن سس کاربرد دارد . قابلیت دیگر آن بهبود بافت بیسکوئیت و کراکر و تردی آنها و کنترل PHاست . در صنایع پخت کیک و کلوچه در زمان قالب گیری و برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به قالب استفاده میشود  . از این محصول میوان در سایر صنایع مانند کنسرو سازی ، گوشت ، غذاهای منجمد نیز استفاده نمود .این محصول از نظر آلودگی میکروبی پائین تر از حد استاندارد باشد .گفتنی است حجم بالایی از تولید این محصول ، به کشورهای مختلف صادر می­شود که توانسته از رقبای خارجی خود پیشی گیرد .

مشخصات محصولات
رطوبت برحسب گرم درصد حداکثر %14
خاکستر کل بر حسب گرم درصد حداکثر %3
PH 7 - 4/5
اسیدیته حداکثر 2
پروتئین بر حسب گرم درصد حداکثر 0/7
چربی بر حسب گرم درصد جزئی
انیدرید سولفورو میلیگرم در کیلوگرم P.P.m حداکثر 80
شمارش کلی میکروارگانیزم ها 10 به توان 4
کلی فرم ها 50
اشرشیاکلی منفی
باسیلوس سرنوس 10 به توان 3
کپک و مخمر 700
شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی موازی کمتر از 10
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

      نشاسته خوراکی ذرت ،یکی از محصولات اصلی گلوکوزان است که در صنایع غذایی مختلف مصرف دارد . این نوع نشاسته در پودرهای نانوایی و مواد بهبود دهنده پخت به عنوان پرکنده استفاده می­گردد . افزون بر این قادر است از واکنش­های شیمیایی بین بیکربنات و اسید پیش از ساختن خمیر جلوگیری نماید . در تولید انواع سس به منظور حفظ امولسیون روغن و سرکه و جلوگیری از دو فاز شدن سس کاربرد دارد . قابلیت دیگر آن بهبود بافت بیسکوئیت و کراکر و تردی آنها و کنترل PHاست . در صنایع پخت کیک و کلوچه در زمان قالب گیری و برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به قالب استفاده میشود  . از این محصول میوان در سایر صنایع مانند کنسرو سازی ، گوشت ، غذاهای منجمد نیز استفاده نمود .این محصول از نظر آلودگی میکروبی پائین تر از حد استاندارد باشد .گفتنی است حجم بالایی از تولید این محصول ، به کشورهای مختلف صادر می­شود که توانسته از رقبای خارجی خود پیشی گیرد .

مشخصات محصولات
رطوبت برحسب گرم درصد حداکثر %14
خاکستر کل بر حسب گرم درصد حداکثر %3
PH 7 - 4/5
اسیدیته حداکثر 2
پروتئین بر حسب گرم درصد حداکثر 0/7
چربی بر حسب گرم درصد جزئی
انیدرید سولفورو میلیگرم در کیلوگرم P.P.m حداکثر 80
شمارش کلی میکروارگانیزم ها 10 به توان 4
کلی فرم ها 50
اشرشیاکلی منفی
باسیلوس سرنوس 10 به توان 3
کپک و مخمر 700
شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی موازی کمتر از 10
-->