لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

نشاسته ذرت خوراکی

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
کد محصول: 510007
نشاسته خوراکی ذرت، یکی از محصولات اصلی شرکت گلوکوزان است که در صنایع غذایی مختلف مصرف دارد.
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • رطوبت برحسب گرم درصد حداکثر %14
  • خاکستر کل بر حسب گرم درصد حداکثر %3
  • PH 7 - 4.5
  • اسیدیته حداکثر 2
  • پروتئین بر حسب گرم درصد حداکثر 0/7
  • چربی بر حسب گرم درصد جزئی
  • انیدرید سولفورو میلیگرم در کیلوگرم P.P.m حداکثر 80
آنالیز میکروبیولوژی
  • شمارش کلی میکروارگانیزم ها 10 به توان 4
  • کلی فرم ها 50
  • اشرشیاکلی منفی
  • باسیلوس سرنوس 10 به توان 3
  • کپک و مخمر 700
  • شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی موازی کمتر از 10

این نوع نشاسته در پودرهای نانوایی و مواد بهبود دهنده پخت به عنوان پرکنده استفاده می گردد و قادر است از واکنش-های شیمیایی بین بیکربنات و اسید پیش از ساختن خمیر جلوگیری نماید  در تولید انواع سس به منظور حفظ امولسیون روغن و سرکه و جلوگیری از دو فاز شدن سس کاربرد دارد. کاربرد دیگر آن بهبود بافت بیسکوئیت و تردی آنها و کنترل  pHاست. در صنایع پخت کیک و کلوچه در زمان قالب گیری و برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به قالب استفاده می شود . از این محصول میتوان در سایر صنایع مانند کنسرو سازی، گوشت، غذاهای منجمد نیز استفاده نمود .این محصول از نظر آلودگی میکروبی پائین تر از حد استاندارد می باشد .لازم به ذکر است که حجم بالایی از تولید این محصول به کشورهای مختلف صادر می شود که توانسته از رقبای خارجی خود پیشی گیرد .

مشخصات محصولات
رطوبت برحسب گرم درصد حداکثر %14
خاکستر کل بر حسب گرم درصد حداکثر %3
PH 7 - 4.5
اسیدیته حداکثر 2
پروتئین بر حسب گرم درصد حداکثر 0/7
چربی بر حسب گرم درصد جزئی
انیدرید سولفورو میلیگرم در کیلوگرم P.P.m حداکثر 80
شمارش کلی میکروارگانیزم ها 10 به توان 4
کلی فرم ها 50
اشرشیاکلی منفی
باسیلوس سرنوس 10 به توان 3
کپک و مخمر 700
شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی موازی کمتر از 10
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

این نوع نشاسته در پودرهای نانوایی و مواد بهبود دهنده پخت به عنوان پرکنده استفاده می گردد و قادر است از واکنش-های شیمیایی بین بیکربنات و اسید پیش از ساختن خمیر جلوگیری نماید  در تولید انواع سس به منظور حفظ امولسیون روغن و سرکه و جلوگیری از دو فاز شدن سس کاربرد دارد. کاربرد دیگر آن بهبود بافت بیسکوئیت و تردی آنها و کنترل  pHاست. در صنایع پخت کیک و کلوچه در زمان قالب گیری و برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به قالب استفاده می شود . از این محصول میتوان در سایر صنایع مانند کنسرو سازی، گوشت، غذاهای منجمد نیز استفاده نمود .این محصول از نظر آلودگی میکروبی پائین تر از حد استاندارد می باشد .لازم به ذکر است که حجم بالایی از تولید این محصول به کشورهای مختلف صادر می شود که توانسته از رقبای خارجی خود پیشی گیرد .

مشخصات محصولات
رطوبت برحسب گرم درصد حداکثر %14
خاکستر کل بر حسب گرم درصد حداکثر %3
PH 7 - 4.5
اسیدیته حداکثر 2
پروتئین بر حسب گرم درصد حداکثر 0/7
چربی بر حسب گرم درصد جزئی
انیدرید سولفورو میلیگرم در کیلوگرم P.P.m حداکثر 80
شمارش کلی میکروارگانیزم ها 10 به توان 4
کلی فرم ها 50
اشرشیاکلی منفی
باسیلوس سرنوس 10 به توان 3
کپک و مخمر 700
شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی موازی کمتر از 10
-->