لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

نشاسته پریژلاتینه خوراکی Edible Pregelatinizen Starch

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
کد محصول: 520074
نشاسته پری ژلاتینه نشاسته از اصلاح نشاسته های ذرت و سیب زمینی تولید شده که با داشتن خصوصیاتی همچون انحلال پذیری در آب سرد و توانایی بالا در جذب آب در طیف وسیعی از محصولات غذایی و همچنین محصولات تولیدی در صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • وضع ظاهری پودری سفید مایل به زرد
  • دانه بندی 80 مش
  • پروتئین % حداکثر 0.7
  • رطوبت % 7-5
  • خاکستر % حداکثر 0.3
  • pH محلول 5 % 7-5
  • ویسکوزیته محلول 5% (CP) مطابق سفارش مشتری

نشاسته پری ژلاتینه نشاسته از اصلاح نشاسته های ذرت و سیب زمینی تولید شده که با داشتن خصوصیاتی همچون انحلال پذیری در آب سرد و توانایی بالا در جذب آب در طیف وسیعی از محصولات غذایی و همچنین محصولات تولیدی در صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
موارد کاربرد نشاسته پری ژلاتینه :
1) استفاده در صنایع غذایی به عنوان " قوام دهنده و غلظت دهنده مخصوصا در صنایع غذایی که پروسه حرارتی وجود ندارد.( انواع سس های سرد، آب میوه ها، نوشیدنی ها و ... )
2) در صنایع غذای در پودینگ ها ، فیلر کلوچه، شیرینی ها و آب نبات ها .


مشخصات محصولات
وضع ظاهری پودری سفید مایل به زرد
دانه بندی 80 مش
پروتئین % حداکثر 0.7
رطوبت % 7-5
خاکستر % حداکثر 0.3
pH محلول 5 % 7-5
ویسکوزیته محلول 5% (CP) مطابق سفارش مشتری
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

نشاسته پری ژلاتینه نشاسته از اصلاح نشاسته های ذرت و سیب زمینی تولید شده که با داشتن خصوصیاتی همچون انحلال پذیری در آب سرد و توانایی بالا در جذب آب در طیف وسیعی از محصولات غذایی و همچنین محصولات تولیدی در صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
موارد کاربرد نشاسته پری ژلاتینه :
1) استفاده در صنایع غذایی به عنوان " قوام دهنده و غلظت دهنده مخصوصا در صنایع غذایی که پروسه حرارتی وجود ندارد.( انواع سس های سرد، آب میوه ها، نوشیدنی ها و ... )
2) در صنایع غذای در پودینگ ها ، فیلر کلوچه، شیرینی ها و آب نبات ها .


مشخصات محصولات
وضع ظاهری پودری سفید مایل به زرد
دانه بندی 80 مش
پروتئین % حداکثر 0.7
رطوبت % 7-5
خاکستر % حداکثر 0.3
pH محلول 5 % 7-5
ویسکوزیته محلول 5% (CP) مطابق سفارش مشتری
-->