Search

Maltodextrin Syrup

Manufacturer: Glucosan Factory
مالتو دکسترین (Maltodextrin) نوعی پودر سفید رنگ مشتق شده از نشاسته می باشد که تولید کنندگان برای بهبود طعم ، قوام و ماندگاری آنرا به بسیاری از مواد غذایی اضافه می کنند.
Products specifications
آنالیز فیزیکو شیمیایی
  • Appearance سفید یا زرد روشن
  • خاکسترسولفاته % حداکثر 0.5
  • پروتئین (درصد وزنی در کل ماده) حداکثر 0.5
  • ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) نمونه پودری : حداقل 90
  • ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) نمونه مایع : حداقل 50
  • فلزات سنگین % حداکثر 0.5
  • Equivalent to dextrose dry matter weight percentage (DE) حداکثر 20
  • SO2 (ppm) حداکثر 25
Description

شربت مالتودکسترین حاوی زنجیره های پلیمری با وزن مولکولی بین مولکولهای نشاسته و مونومرهای گلوکز هستند. این محصولات بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت فرایند اسیدی یا  آنزیمی دارای معادل دکستروز (DE) بین 12 تا 20 میباشند. آنها بسیار محلول در آب بوده و در مقایسه با شربت های گلوکز کمتر تحت تاثیر  واکنش های قهوه ای قرار می گیرند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA)  این ماده را به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر تائید کرده است.

موارد مصرف:

  مواد غذایی اسنک و پخته شده ( نان، بیسکویت و ...)
  نوشیدنی های میوه ای و گاز دار
  مصالح ساختمانی
  غذاهای کنسرو و بسته بندی شده
  داروها
  فرایند تخمیر
  شیرینیجات
  محصولات لبنی
  انواع مربا

This product is sold out
Products specifications
Appearance سفید یا زرد روشن
خاکسترسولفاته % حداکثر 0.5
پروتئین (درصد وزنی در کل ماده) حداکثر 0.5
ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) نمونه پودری : حداقل 90
ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) نمونه مایع : حداقل 50
فلزات سنگین % حداکثر 0.5
Equivalent to dextrose dry matter weight percentage (DE) حداکثر 20
SO2 (ppm) حداکثر 25

پشتیبانی واتساپ