Search

Yoghurt Stabilizer

0 تومان
ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می‌شود. باکتری ویژه تهیه ماست (لاکتوباسیل)، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می‌کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می‌دهد.
This product has a minimum quantity of 15
+ -
Products specifications
Description

 به دلیل وجود اسید لاکتیک، ماست مزه تند و ترشی پیدا می‌کند. استابلایزر ماست STAB GO-4   طراحی شده در شرکت گلوکوزان  با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد بافت خامه ای متراکم  در ماست و طعم مناسب میتواند نظر مشتری را جلب کند.این استابلایزر همچنین دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب میباشد.

مزایای استفاده از استابلایزر در ماست:
    کاهش  قیمت تمام شده محصول
    تولید محصول کم کالری
    پایدار کردن محصول تولیدی
    بهبود بافت محصول
    جلوگیری از خروج آب به هنگام انبارداری و حمل و نقل
    ایجاد بافت خامه ای و احساس دهانی مطلوب
    افزایش ماده خشک  فرمولاسیون

دامنه کاربرد:
    در تولید ماست های قالبی مورد استفاده قرار می گیرد.

مقدار مصرف:
    میزان استفاده از استابیلایزر در ماست قالبی بر اساس بهترین شرایط پایداری و بافت محصول نهایی 0.7 % تا 1.2 % می باشد.

شرایط افزودن استابیلایزر :
    افزودن استابیلایزر در دمای 30 تا 35 درجه سانتیگراد به شیر
    میکس کردن حدوداً 10 دقیقه
    گرم کردن شیر تا دمای 65 درجه سانتیگراد
    هموژنیزاسیون در دمای 65 درجه سانتیگراد (180 تا 200 بار)
    پاستوریزاسیون در دمای 90 درجه سانتیگراد  به مدت 5 دقیقه
    سرد کردن شیر تا دمای مایه زنی (دمای 40 تا 44 درجه سانتیگراد)
    افزودن استارتر در دمای 43 درجه سانتیگراد به مقدار 2%وزنی/وزنی
    گرمخانه گذاری در دمای 40 تا 44 درجه سانتیگراد به مدت 6 ساعت
    سرد کردن در دمای  4تا 7 درجه سانتیگراد.
         

پشتیبانی واتساپ