لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

استابلایزر دوغ YoghurtDrink (Doogh) Stabilizer

دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب میشود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامین‌های D و گروه B میباشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استبیلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.
مشخصات محصولات

دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب میشود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامین‌های D و گروه B میباشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ  بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استبیلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.

شرایط افزودن استابلایزر به دوغ
1-    توزین استابلایزر از 0.1 درصد تا 0.3 درصد وزنی براساس میزان بافت دوغ مورد نظر
2-    افزودن به 500 لیتر آب
3-    پاستوریزه کردن
4-    خنک کردن تا دمای 10 درجه سانتیگراد
5-    افزودن مستقیم به 500 کیلوگرم ماست
مزایا
1-    بهبود بافت و ایجاد قوام در محصول
2-    بهبود شکل ظاهری محصول
3-    ایجاد احساس دهانی مطلوب هنگام نوشیدن

نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب میشود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامین‌های D و گروه B میباشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ  بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استبیلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.

شرایط افزودن استابلایزر به دوغ
1-    توزین استابلایزر از 0.1 درصد تا 0.3 درصد وزنی براساس میزان بافت دوغ مورد نظر
2-    افزودن به 500 لیتر آب
3-    پاستوریزه کردن
4-    خنک کردن تا دمای 10 درجه سانتیگراد
5-    افزودن مستقیم به 500 کیلوگرم ماست
مزایا
1-    بهبود بافت و ایجاد قوام در محصول
2-    بهبود شکل ظاهری محصول
3-    ایجاد احساس دهانی مطلوب هنگام نوشیدن