Persian
هیچ محصولی در سبد سفارش شما وجود ندارد.
جستجو

استابلایزر دوغ

0 تومان
دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب می شود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامین‌های D و گروه B می باشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استابلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.
این محصول حداقل باید مقدار 15 تن باشد.
+ -
مشخصات محصولات
توضیحات

دوغ یکی ازفراورده های لبنی تخمیری پرمصرف محسوب می شود که حاوی موادمعدنی ازجمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده ودارای ویتامین‌هایD وگروهB می باشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ  بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استابلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.

شرایط افزودن استابلایزر دوغ:
    توزین استابلایزر از 0.1 درصد تا 0.3 درصد وزنی براساس میزان بافت دوغ مورد نظر
    افزودن به 500 لیتر آب
    پاستوریزه کردن
    خنک کردن تا دمای 10 درجه سانتیگراد
    افزودن مستقیم به 500 کیلوگرم ماست

مزایا:
     بهبود بافت و ایجاد قوام در محصول
     بهبود شکل ظاهری محصول
     ایجاد احساس دهانی مطلوب هنگام نوشیدن

پشتیبانی واتساپ