بیماری های ناشی از غذا (Foodborne disease ) یکی از بزرگترین نگرانی های بهداشت عمومی در سطح جهان است. در ایالات متحده آمریکا، سالمونلا سالانه عامل اصلی حدود 11٪ از بیماری های منتقله از غذا میباشد. شیوع سالمونلا اغلب از طریق گوشت دام و طیور با رطوبت بالا، و همچنین سبزیجات و میوه ها میباشد. علاوه بر این، شیوع فزاینده ناشی از سالمونلا مرتبط با غذاهای با رطوبت پایین، مانند ادویهها، آجیل، غلات، نارگیل، کره بادام زمینی، پودر شیر و میوههای خشک گزارش شده است. در یک محیط با فعالیت آبی پایین، سالمونلا...