دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب می شود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامینهای D و گروه B می باشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استابلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.
شیر کاکائو نوعی نوشیدنی است که از مخلوط نمودن شیر با شکلات و شکر به دست می آید.جلوگیری از ناپایداری فیزیکی شیر کاکائو یکی از چالش های بزرگ صنایع لبنی است. جهت رفع این مشکل، استابلایزر با نام STAB GO-۰۳ با ویژگیهای منحصر به فرد و متناسب با شرایط تولید شیرکاکائو در شرکت گلوکوزان طراحی و تولید شده است.
ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل میشود. باکتری ویژه تهیه ماست (لاکتوباسیل)، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل میکند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی میدهد.
چسب ورق کارتن Z4 گلوکوزان پودری است سفید رنگ که با ایجاد ژل سیال با ویسکوزیته مناسب در آب سرد ( بدون استفاده از حرارت) در خط تولید ورق کارتن مورد استفاده قرار می گیرد.
در چسب های پایه نشاسته یکی از پارامتر های مهم و موثر در قدرت نفوذ و سرعت در چسبندگی میزان DS یا همان میزان ماده خشک موجود در محلول چسب می باشد. بطوریکه رنج های مختلف DS موجود در محلول چسب کاربردهای متفاوت آن در بازار مصرف را تعیین و بر روی نفوذ و قدرت چسبندگی آن تاثیر اساسی دارد. برای تولید چسب های معمولی پایه نشاسته از نشاسته خام استفاده می گردد که با توجه به ساختار شیمیایی نشاسته رنج DS محلول این چسب ها در محدوده w/w % ۱۵ تا ۲۰ می باشد . معمولا از این چسب ها در تولید ورق های کارتن سه لایه و پنج لایه و دیگر منسوجات کاغذی استفاده می گردد.