پوسته ذرت یکی از محصولات جانبی فرایند اسیاب مرطوب محسوب میشود که شامل پوسته بیرونی دانه ذرت یا همان غشاء خارجی دانه است. این محصول یک منبع غنی از فیبر و نشاسته و حاوی پروتئین و روغن است که در خوراک دام و طیور ( نشخوار کنندگان و جوجه های گوشتی) مصرف فراوان دارد.
در کارخانه روغن کشی، پس از روغن گيري از جرم ذرت از طريق فشردن آن (پرس) كنجاله جرم ذرت باقي مي ماند. اين ماده حاوي حدود ۲۰% نشاسته و ۱۰ الي ۱۴ % روغن است كه از منابع بسيار مناسب توليد انرژی در جيره غذايي دام محسوب مي شود. این خوراک برای رشد دامها بسیار مطلوب است چراکه علاوه بر داشتن انرژی بالا، حاوی ۱۹% الی ۲۲% پروتئین نیز می باشد .
دانه های شکسته و خرد شده ذرت قبل از ورود به فرایند استیپ در آسیاب مرطوب بایستی جداسازی و غربال شوند. بنابراین دانه های ریز وشکسته شده ی ذرت طی فرایند بوجاری جداسازی و بعنوان محصول "خرده ذرت" به فروش می رسد.
گلوتن مایع عصاره ای است که در اثر خیساندن ذرت (corn steep liquor) حاصل می شود. این مایع غلیظ قهوه ای رنگ حاوی اسیدهای آمینه با ارزش پروتئین ذرت و سرشار از مواد قندی و نشاسته بوده و برای دام و طیور انرژی زا و خوش خوراک است. گلوتن مایع برای اولین بار توسط شرکت گلوکوزان در کشور تولید و اخیراَ نیز نوع پودری آن به نام تجاری آمینو گلوتن به بازار عرضه شده است.