دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب می شود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامینهای D و گروه B می باشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استابلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.
شیر کاکائو نوعی نوشیدنی است که از مخلوط نمودن شیر با شکلات و شکر به دست می آید.جلوگیری از ناپایداری فیزیکی شیر کاکائو یکی از چالش های بزرگ صنایع لبنی است. جهت رفع این مشکل، استابلایزر با نام STAB GO-۰۳ با ویژگیهای منحصر به فرد و متناسب با شرایط تولید شیرکاکائو در شرکت گلوکوزان طراحی و تولید شده است.
ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل میشود. باکتری ویژه تهیه ماست (لاکتوباسیل)، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل میکند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی میدهد.