Search
Picture for category مشتقات نشاسته

مشتقات نشاسته

3 Items in Grid 4 Items in Grid List

YoghurtDrink (Doogh) Stabilizer

دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب می شود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامین‌های D و گروه B می باشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استابلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.
0 تومان

Chocolate Milk Stabilizer

شیر کاکائو نوعی نوشیدنی است که از مخلوط نمودن شیر با شکلات و شکر به دست می آید.جلوگیری از ناپایداری فیزیکی شیر کاکائو یکی از چالش های بزرگ صنایع لبنی است. جهت رفع این مشکل، استابلایزر با نام STAB GO-۰۳ با ویژگیهای منحصر به فرد و متناسب با شرایط تولید شیرکاکائو در شرکت گلوکوزان طراحی و تولید شده است.
0 تومان

Yoghurt Stabilizer

ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می‌شود. باکتری ویژه تهیه ماست (لاکتوباسیل)، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می‌کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می‌دهد.
0 تومان

Edible Pregelatinized Starch

نشاسته پری ژلاتینه نشاسته از اصلاح نشاسته های ذرت و سیب زمینی تولید شده که با داشتن خصوصیاتی همچون انحلال پذیری در آب سرد و توانایی بالا در جذب آب در طیف وسیعی از محصولات غذایی و همچنین محصولات تولیدی در صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
0 تومان

Resistant starches

نتایج حاصل از تحقیقات علمی نشان میدهد کهیک رژیم غذایی پر کالری با فعالیت بدنی ناکافی باعث افزایش وزن یا چاقی میگردد که می تواند عامل بروز بیماری های مختلف از جمله دیابت، افزایش فشار خون، بیماری های قلبی و عروقی و حتی سرطان باشد. بنابراین توجه بسیاری از محققین و تولیدکنندگان صنعت غذا به سمت طراحی و توسعه محصولات غذایی رژیمی با کالری پایین و عرضه آنها به بازار معطوف شده است.

Raw Edible Starch

نشاسته خام یکی از محصولات جانبی در فرآیند آسیاب مرطوب ذرت می باشد.
0 تومان

پشتیبانی واتساپ