فیلتر
3 اقلام در گرید
4 اقلام در گرید
لیست
3 در هر صفحه
6 در هر صفحه
9 در هر صفحه
موقعیت
نام: الف تا ی
نام: ی تا الف
زمان ایجاد
شربت دکستروز یک شربت ذرت هیدرولیز شده آنزیمی با خاکستر کم و یون زدایی شده با محتوای دکستروز بالا (حدود ٪95) است.
شربت HFCS 42 از طریق عبور شربت دکستروز از یک میان ستون پک شده با آنزیم گلوکز ایزومراز (تثبیت شده روی ذرات رزین) تحت شرایط شیمیایی خاص تولید می شود.
شربت HFCS 55 از طریق تکنولوژی پیچیده و مدرن کروماتوگرافی به نام SMB (Simulated moving bed) از شربتهای HFCS 42 تولید می شود.
این شربت یکی از فرمهای تولید شده شربتهای HFCS میباشد که در مقایسه با شربتهای HFCS 42 و HFCS55 دارای درصد فروکتوز بالاتر و بنابراین میزان شیرینی بالاتری را فراهم می کند.
این محصول دارای کمترین میزان فروکتوز و درجه شیرینی در میان شربتهای HFCS میباشد و با نام تجاری FGS30 به بازار عرضه میشود.
شربت گلوکز که با نام گلوکز قنادی نیز شناخته می شود، شربتی است که بعنوان جایگزین شکر کاربردهای متنوعی را در صنایع غذایی پیدا کرده است.