Search

Chocolate Milk Stabilizer

0 تومان
شیر کاکائو نوعی نوشیدنی است که از مخلوط نمودن شیر با شکلات و شکر به دست می آید.جلوگیری از ناپایداری فیزیکی شیر کاکائو یکی از چالش های بزرگ صنایع لبنی است. جهت رفع این مشکل، استابلایزر با نام STAB GO-۰۳ با ویژگیهای منحصر به فرد و متناسب با شرایط تولید شیرکاکائو در شرکت گلوکوزان طراحی و تولید شده است.
This product has a minimum quantity of 15
+ -
Products specifications
Description

 این استابلایزر پلی ساکاریدی با جلوگیری از برهم کنشهای الکترواستاتیک بین مولکولهای پروتئین های شیر و ذرات کاکائو مانع از آب انداختن و ته نشینی در شیر کاکائو میشود. جهت عملکرد مناسب استبیلایز، دمای بین 0 تا 5 درجه سانتیگراد جهت نگهداری شیر کاکائو توصیه میگردد. جهت افزودن استابلایزر، ابتدا استابلایزر را  با شکر مخلوط نموده و قبل از مرحله پاستوریزاسیون به شیر با دمای 45 تا 55 درجه سانتی گراد اضافه می-شود سپس مرحله سیرکولاسیون به مدت 10 دقیقه انجام میشود. از اضا فه نمودن استابلایزر از طریق بالانس تانک پاستوریزاتورخودداری شود. استفاده از این استابلایزر بر انتخاب دمای پاستوریزه تاثیرندارد،ولی عملیات هموژنیزاسیون(150 بار)باید بر روی محصول انجام گیرد.
مزایا:
     بهبود بافت محصول و ایجاد قوام
     ایجاد پایداری در شیرکاکائو
     ایجاد احساس دهانی مطلوب هنگام نوشیدن

مقدارمصرف:
     میزان استفاده از استابلایزر  شیرکاکائو بر اساس بهترین شرایط پایداری ویسکوزیته محصول نهایی 0.2 درصد تا 0.25 درصد می باشد.

پشتیبانی واتساپ