از آنجایی که روغن ذرت حاوی اسیدهای چرب ضروری و مقدار زیادی مواد آنتی اکسیداسیون طبیعی است، از پایداری بالایی برخوردار بوده و بنابراین مناسب پخت و سرخ کردن نیز می باشد. این محصول منبع بسیار مهمی از ویتامین E و توکوفرول بوده و عمل اکسیداسیون آن در مقابل نور با تأخیر انجام می شود. روغن ذرت سرشار از اسیدهای چرب لینولنیک ، امگا ۳ و امگا ۶ وعاری از کلسترول است، در نتیجه خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد.
این روغن دارای بویی ملایم و شفافیت مطلوب بوده و کیفیت بالای آن از نظر ارزش تغذیه ای موجب کاربردهای گسترده درصنایع غذایی و دارویی شده است.
لازم به ذکر است که استخراج روغن در شرکت گلوکوزان بر خلاف سایر تولیدکنندگان روغن نباتی، از طریق پرس های مکانیکی انجام شده و لذا هیچگونه حلال شیمیایی به آن اضافه نمی شود. اخذ گواهیهای ایزو9001و22000 برای این محصول موید کیفیت وسلامت آن می باشد.