لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

روغن گلدن کورن Corn Oil

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
کد محصول: 520056
روغن ذرت ، یکی از محصولات مهم شرکت گلوکوزان است که با توجه به کیفیت بالای آن مورد توجه بسیاری از مشتریان در سطح کشور قرار گرفته است.
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • مزه و بو عاری از هرگونه بو و مزه تندی و غیر طبیعی
  • وضع ظاهری شفاف
  • رطوبت و مواد فرار در C º 105 (درصد وزنی) بیشینه 0.2
  • باقیمانده صابون (درصد وزنی) بیشینه 0.05
  • اسیدیته (درصد وزنی اولئیک اسید) بیشینه 0.1
  • عدد پراکسید (میلی اکی والان گرم اکسیژن در کیلوگرم روغن) حداکثر 1
  • چگالی روغن نسبت به آب در 20 درجه سانتیگراد 0.917-0.925
  • ضریب شکست (C º 40) 468.1-465.1
  • عدد صابونی (میلی گرم پتاس در روغن) 195-187
  • عدد یدی 135-103
  • ناخالصی های نامحلول (ppm) بیشینه 500
  • پایداری به روش رنسیمت در 110 درجه سانتیگراد حداقل 9 ساعت
  • آنیزیدین بیشینه 6
  • مواد غیر قابل صابونی شده (درصد وزنی) بیشینه 1.5

روغن ذرت ، یکی از محصولات مهم شرکت گلوکوزان است که با توجه به کیفیت بالای آن مورد توجه بسیاری از مشتریان در سطح کشور قرار گرفته است. از آنجایی که روغن ذرت حاوی اسیدهای چرب ضروری و مقدار زیادی مواد آنتی اکسیداسیون طبیعی است، از پایداری بالایی برخوردار بوده و بنابراین مناسب پخت و سرخ کردن نیز می­باشد. این محصول منبع بسیار مهمی از ویتامین E و توکوفرول بوده و عمل اکسیداسیون آن در مقابل نور با تأخیر انجام می­شود. روغن ذرت سرشار از اسیدهای چرب لینولنیک ، امگا ۳ و امگا ۶ وعاری از کلسترول است، در نتیجه خطر ابتلا به بیماری­های قلبی را به نحو چشمگیری کاهش می­دهد.

این روغن دارای بویی ملایم و شفافیت مطلوب بوده و کیفیت بالای آن از نظر ارزش تغذیه ای موجب کاربردهای گسترده در صنایع غذایی و دارویی شده است.

لازم به ذکر است که استخراج روغن در شرکت گلوکوزان بر خلاف سایر تولیدکنندگان روغن نباتی، از طریق پرس های مکانیکی انجام شده و لذا هیچگونه حلال شیمیایی به آن اضافه نمی شود. اخذ گواهی های ایزو 9001و 22000 برای این محصول موید کیفیت و سلامت آن می باشد.


مشخصات محصولات
مزه و بو عاری از هرگونه بو و مزه تندی و غیر طبیعی
وضع ظاهری شفاف
رطوبت و مواد فرار در C º 105 (درصد وزنی) بیشینه 0.2
باقیمانده صابون (درصد وزنی) بیشینه 0.05
اسیدیته (درصد وزنی اولئیک اسید) بیشینه 0.1
عدد پراکسید (میلی اکی والان گرم اکسیژن در کیلوگرم روغن) حداکثر 1
چگالی روغن نسبت به آب در 20 درجه سانتیگراد 0.917-0.925
ضریب شکست (C º 40) 468.1-465.1
عدد صابونی (میلی گرم پتاس در روغن) 195-187
عدد یدی 135-103
ناخالصی های نامحلول (ppm) بیشینه 500
پایداری به روش رنسیمت در 110 درجه سانتیگراد حداقل 9 ساعت
آنیزیدین بیشینه 6
مواد غیر قابل صابونی شده (درصد وزنی) بیشینه 1.5
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

روغن ذرت ، یکی از محصولات مهم شرکت گلوکوزان است که با توجه به کیفیت بالای آن مورد توجه بسیاری از مشتریان در سطح کشور قرار گرفته است. از آنجایی که روغن ذرت حاوی اسیدهای چرب ضروری و مقدار زیادی مواد آنتی اکسیداسیون طبیعی است، از پایداری بالایی برخوردار بوده و بنابراین مناسب پخت و سرخ کردن نیز می­باشد. این محصول منبع بسیار مهمی از ویتامین E و توکوفرول بوده و عمل اکسیداسیون آن در مقابل نور با تأخیر انجام می­شود. روغن ذرت سرشار از اسیدهای چرب لینولنیک ، امگا ۳ و امگا ۶ وعاری از کلسترول است، در نتیجه خطر ابتلا به بیماری­های قلبی را به نحو چشمگیری کاهش می­دهد.

این روغن دارای بویی ملایم و شفافیت مطلوب بوده و کیفیت بالای آن از نظر ارزش تغذیه ای موجب کاربردهای گسترده در صنایع غذایی و دارویی شده است.

لازم به ذکر است که استخراج روغن در شرکت گلوکوزان بر خلاف سایر تولیدکنندگان روغن نباتی، از طریق پرس های مکانیکی انجام شده و لذا هیچگونه حلال شیمیایی به آن اضافه نمی شود. اخذ گواهی های ایزو 9001و 22000 برای این محصول موید کیفیت و سلامت آن می باشد.


مشخصات محصولات
مزه و بو عاری از هرگونه بو و مزه تندی و غیر طبیعی
وضع ظاهری شفاف
رطوبت و مواد فرار در C º 105 (درصد وزنی) بیشینه 0.2
باقیمانده صابون (درصد وزنی) بیشینه 0.05
اسیدیته (درصد وزنی اولئیک اسید) بیشینه 0.1
عدد پراکسید (میلی اکی والان گرم اکسیژن در کیلوگرم روغن) حداکثر 1
چگالی روغن نسبت به آب در 20 درجه سانتیگراد 0.917-0.925
ضریب شکست (C º 40) 468.1-465.1
عدد صابونی (میلی گرم پتاس در روغن) 195-187
عدد یدی 135-103
ناخالصی های نامحلول (ppm) بیشینه 500
پایداری به روش رنسیمت در 110 درجه سانتیگراد حداقل 9 ساعت
آنیزیدین بیشینه 6
مواد غیر قابل صابونی شده (درصد وزنی) بیشینه 1.5