محصولات روغن ذرت

بدينوسيله از كليه شركت‌هاى فعال در حوزه پخش مواد غذايى، دعوت بعمل مى‌آورد، در صـورت دارا بـودن توانمنـدى هــاى لازم، جهـت خـروج روزانـه 3000 كـارتن روغـن ذرت توليدى اين شركت، بـا دو برنـد كلالـه طلايـى و گلدن كـورن بـا شـماره 09126595575 تمـاس حاصل فرمايند.

Persian
هیچ محصولی در سبد سفارش شما وجود ندارد.
جستجو

شربت ذرت با فروکتوز بالا(62%)

0 تومان
این شربت یکی از فرمهای تولید شده شربتهای HFCS میباشد که در مقایسه با شربتهای HFCS 42 و HFCS55 دارای درصد فروکتوز بالاتر و بنابراین میزان شیرینی بالاتری را فراهم می کند.
+ -
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکو شیمیایی
  • رنگ (ICUMSA) حداکثر 20
  • pH 3.3-4.5
  • SO2 (ppm) حد اکثر 3
  • خاکسترسولفاته % حداکثر 0.1
  • هدایت الکتریکی(µS/cm) حد اکثر 70
  • فروکتوز % 63-62
  • گلوکز % حداکثر 34
  • بریکس % حداقل 74
  • ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) حداقل 75.5
  • HMF (ppm) حداکثر 75
آنالیز میکروبی
  • باکتری های مزوفیل هوازی ( در گرم) حد اکثر 20
  • کپک و مخمر( در گرم ) حد اکثر 10
آلاینده های فلزی
  • سرب (ppm) حداکثر 0.1
  • آرسنیک (ppm) حداکثر 1.0
توضیحات

شربت F62 علاوه بر فراهم کردن میزان شیرینی بالاتر به دلایل زیر میتواند گزینه مناسبی جهت استفاده در محصولات آبمیوه، شربتها و ژله ­های قنادی باشد:

    هر چه میزان شیرینی شربتها افزایش یابد (با افزایش میزان فروکتوز) میزان کمتری از شربت در محصولات نامبرده مصرف خواهند شد.

    کاهش فعالیت آبی به دلیل تقویت فشار اسمزی و در نتیجه جلوگیری از رشد میکروبها و افزایش ماندگاری محصولات

    کاهش خطر کریستالیزاسیون در این محصولات با افزایش درصد فروکتوز

    تشدید طعم طبیعی محصولات با افزایش میزان فروکتوز به خصوص در نوشیدنیهای میوه ای

    به علت افزایش خاصیت هایگروسکوپی محصول F62، اتلاف رطوبت و خشک شدن محصول با تاخیر بیشتری نسبت به شربتهای دیگر انجام میشود.

    تقویت رنگ و خاصیت درخشندگی در محصولات ژله ای

    کاهش بیشتر در نقطه انجماد و مناسب بودن در محصولات قنادی

    کاهش زمان تشکیل ژل و جلوگیری از چسبیدن ژل به ظرف در محصولات ژله ای

 

 

مشخصات محصولات
رنگ (ICUMSA) حداکثر 20
pH 3.3-4.5
SO2 (ppm) حد اکثر 3
خاکسترسولفاته % حداکثر 0.1
هدایت الکتریکی(µS/cm) حد اکثر 70
فروکتوز % 63-62
گلوکز % حداکثر 34
سرب (ppm) حداکثر 0.1
آرسنیک (ppm) حداکثر 1.0
باکتری های مزوفیل هوازی ( در گرم) حد اکثر 20
کپک و مخمر( در گرم ) حد اکثر 10
بریکس % حداقل 74
ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) حداقل 75.5
HMF (ppm) حداکثر 75

پشتیبانی واتساپ