Persian
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
جستجو

شربت گلوکز

شربت گلوکز که با نام گلوکز قنادی نیز شناخته می شود، شربتی است که بعنوان جایگزین شکر کاربردهای متنوعی را در صنایع غذایی پیدا کرده است.
Description

شربتهای گلوکز بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت شرایط اسیدی یا آنزیمی دارای درجات شیرینی مختلف (DE یا معادل دکستروز مختلف) بوده و بنابراین حاوی مقادیر مختلفی از گلوکز، مالتوز و سایر چند قندی ها (الیگوساکاریدها) می باشند. این شربت ها ضمن تنظیم میزان شیرینی در مد مطلوب با ایجاد قوام و طعم مناسب و همچنین تعدیل نمودن واکنشهای قهوه ای شدن، از ایجاد شکرک، خشک و بیات شدن بسیاری از محصولات غذایی جلوگیری کرده و ماندگاری آنها را افزایش می دهد. استفاده از گلوکز در انواع بستنی موجب جلوگیری از رشد سریع کریستال های یخ می شود. در حل حاضر شرکت گلوکوزان در حال عرضه شربت های گلوکز با DE های مختلف۳۹-45 و 60) و با بریکس های ۸۳  تا %۸۵  به مشتریان خود می باشد.

موارد مصرف:

شکلات ، تافی ، آبنبات ، گز، بن بن ، نوقا ، حلوا و قنادی ها

محصولات ژلاتینی، پاستیل

انواع ماالشعیر و نوشیدنی های میوه ای

سس  کچاپ

بستنی شیری و یخی

بیسکوییت ، اسنک ، کیک و کلوچه و نان

آدامس سازی

دسرهای لبنی و ماست

مربا ، کمپوت ، کنسرو

غذای کودکان

صنعت دارو سازی(ساخت قرص ها)

فروش این محصول به پایان رسیده است
مشخصات محصول
رنگبی رنگ تا زرد روشن
طعمداراي شیرینی مخصوص به خود
بوبوي مخصوص به خود
وضع ظاهریشفاف
مواد خارجیمنفی
معادل دکستروزدر ماده خشک(DE)حداقل 20
بریکس %حداقل 80
pH0.5 ± 5
خاکسترسولفاته %حداکثر 0.2
ماده خشک تام (گرم در 100 گرم)حداقل 78
نشاسته %منفی
HMF (ppm)حداکثر 40
سرب (ppm)حداکثر 0.2
آرسنیک (ppm)حداکثر 1.0