Persian
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
جستجو

نشاسته خام خوراکی

0 تومان
نشاسته خام یکی از محصولات جانبی در فرآیند آسیاب مرطوب ذرت می باشد.
+ -
Description

این محصول پس از جداسازی و خالص سازی تحت شرایط دمایی خشک شده و در محصولات غذایی و صنایع دیگر قابلیت کاربرد پیدا می کند.

کاربردهای غذایی:

انواع سس
کیک، کلوچه و بیسکویت
صنایع کنسروسازی و غذاهای منجمد

مشخصات محصول
رطوبت (درصد وزنی در کل ماده)حداکثر 14
پروتئین بر حسب گرم درصدحداکثر 0/7
pH محلول 10 %4.5-7
خاکستر کل بر حسب گرم درصدحداکثر %3
خاکستر نامحلول در اسید ADF (درصد وزنی در کل ماده)حداکثر 0.5 درصد
سایز ذرات(درصد وزنی باقیمانده روی الک 100)حداکثر 10
اسیدیتهحداکثر 2
انیدرید سولفورو میلیگرم در کیلوگرم P.P.mحداکثر 80
شمارش کلی میکروارگانیزم ها10 به توان 4
کلی فرم ها50
اشرشیاکلیمنفی
کپک و مخمر( در گرم )700
باسیلوس سرنوس10 به توان 3
شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی موازیکمتر از 10
کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت10
شمارش کل هاگ باکتری های گرمادوست در 10 گرم125 عدد
شمارش کل هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز در 10 گرم50 عدد