از ویژگی های فیزیکوشیمیایی مهم این نشاسته میتوان به ظرفیت بالای جذب و نگهداری آب و تامین ویسکوزیته بالا اشاره کرد. بزرگ بودن قطر گرانولهای آن سبب بالا بردن میزان و سرعت جذب آب در ساختار نشاسته نسبت به سایر نشاسته ها می شود. این نشاسته فاقد گلوتن بوده و بعنوان فیبر رژیمی و عامل بافت دهنده و پر کننده در فرمولاسیون محصولات غذایی مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.
موارد مصرف:
شیرینی سازی
صنایع گوشت
آدامس و آبنبات سازی
سس ها
دسر و ژلهها
سوپ ها
انواع اسنک