Persian
هیچ محصولی در سبد سفارش شما وجود ندارد.
جستجو

نشاسته پریژلاتینه خوراکی

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
0 تومان
نشاسته پری ژلاتینه نشاسته از اصلاح نشاسته های ذرت و سیب زمینی تولید شده که با داشتن خصوصیاتی همچون انحلال پذیری در آب سرد و توانایی بالا در جذب آب در طیف وسیعی از محصولات غذایی و همچنین محصولات تولیدی در صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
+ -
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکو شیمیایی
  • وضع ظاهری پودری سفید مایل به زرد
  • دانه بندی 80 مش
  • پروتئین (درصد وزنی در کل ماده) حداکثر 0.7
  • رطوبت (درصد وزنی در کل ماده) 7-5
  • خاکستر (درصد وزنی در کل ماده) حداکثر 0.3
  • pH محلول 5 % 7-5
  • ویسکوزیته محلول 5% (CP) مطابق سفارش مشتری
توضیحات

موارد کاربرد نشاسته پری ژلاتینه:

استفاده در صنایع غذایی به عنوان " قوام دهنده و غلظت دهنده مخصوصا در صنایع غذایی که پروسه حرارتی وجود ندارد.
( انواع سس های سرد، آب میوه ها، نوشیدنی ها و ... )
 در صنایع غذای در پودینگ ها ، فیلر کلوچه، شیرینی ها و آب نبات ها .


مشخصات محصولات
وضع ظاهری پودری سفید مایل به زرد
دانه بندی 80 مش
پروتئین (درصد وزنی در کل ماده) حداکثر 0.7
رطوبت (درصد وزنی در کل ماده) 7-5
خاکستر (درصد وزنی در کل ماده) حداکثر 0.3
pH محلول 5 % 7-5
ویسکوزیته محلول 5% (CP) مطابق سفارش مشتری

پشتیبانی واتساپ