Persian
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
جستجو

نشاسته پریژلاتینه خوراکی

0 تومان
نشاسته پری ژلاتینه نشاسته از اصلاح نشاسته های ذرت و سیب زمینی تولید شده که با داشتن خصوصیاتی همچون انحلال پذیری در آب سرد و توانایی بالا در جذب آب در طیف وسیعی از محصولات غذایی و همچنین محصولات تولیدی در صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
+ -
Description

موارد کاربرد نشاسته پری ژلاتینه:

استفاده در صنایع غذایی به عنوان " قوام دهنده و غلظت دهنده مخصوصا در صنایع غذایی که پروسه حرارتی وجود ندارد.
( انواع سس های سرد، آب میوه ها، نوشیدنی ها و ... )
 در صنایع غذای در پودینگ ها ، فیلر کلوچه، شیرینی ها و آب نبات ها .


مشخصات محصول
وضع ظاهریپودری سفید مایل به زرد
دانه بندی80 مش
پروتئین (درصد وزنی در کل ماده)حداکثر 0.7
رطوبت (درصد وزنی در کل ماده)7-5
خاکستر (درصد وزنی در کل ماده)حداکثر 0.3
pH محلول 5 %7-5
ویسکوزیته محلول 5% (CP)مطابق سفارش مشتری