پروتئین خام این محصول در حدود 60% بوده و تا 90% قابلیت جذب دارد. این محصول یکی از بهترین منابع پروتئینی جهت افزودن به خوراک دام و آبزیان است. اسیدهای آمینه این محصول از قبیل متیونین، لوسین، ایزولوسین، والین و فنیل آلانین با قابلیت هضم بالای 80 درصد در توازن اسیدهای آمینه جیره و رشد و نمو بافتهای بدن دام تاثیر چشمــــگیری دارد. همچنین به عنوان یک منبع عالی کاروتن و گزانتوفیل ( رنگدانه طبیعی ) میتواند در بهبود زرده تخم مرغ و تقویت بافت سیستم تولید مثلی دام موثر باشد.
فواید مصرف:
میزان پروتئین غیرقابل تجزه در شکمبه در این محصول حدود 65 درصد است که از این نظر یکی از شناخته شده ترین و بهترین منابع تامین این نوع پروتئین است.
بهبود رنگ زرده تخم مرغ به عنوان منبع عالی کاروتن و گزانتوفیل.
افزایش تولید و درصد چربی شیر در گاوهای شیری.
بهبود باروری دام.
میزان مصرف در انواع دام ها:
طبق نظر کارشناس جیره.