محصولات روغن ذرت

بدينوسيله از كليه شركت‌هاى فعال در حوزه پخش مواد غذايى، دعوت بعمل مى‌آورد، در صـورت دارا بـودن توانمنـدى هــاى لازم، جهـت خـروج روزانـه 3000 كـارتن روغـن ذرت توليدى اين شركت، بـا دو برنـد كلالـه طلايـى و گلدن كـورن بـا شـماره 09126595575 تمـاس حاصل فرمايند.

Persian
هیچ محصولی در سبد سفارش شما وجود ندارد.
جستجو

گلوتن ذرت

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
0 تومان
پس از جدا کردن نشاسته و سایر اجزاء از ذرت، پروتئین آبگیری شده ای بنام گلوتن (Corn Gluten Meal) بدست می آید.
این محصول حداقل باید مقدار 15 تن باشد.
+ -
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکو شیمیایی
  • وضع ظاهری دانه بندی یکنواخت و بدون مواد خارجی
  • مزه و بو فاقد مزه و بوی فساد و تندی
  • رطوبت (Moisture) بیشینه % 8
  • ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) حداقل % 92
  • خاکستر کل (Total Ash) بیشینه % 3
  • خاکستر نامحلول در اسید، ADF بيشينه % 0.15
  • پروتئین خام (CP) متوسط % 60
  • چربی خام (EE) بیشینه % 2.5
  • فیبر خام (CF) بیشینه % 3
  • نشاسته % بیشینه % 30
  • اوره منفی
  • کلسیم (Ca) % 0.05
  • فسفر (P) 0.5%DM
  • پتاسیم (K) % 0.3
  • سدیم (Na) % 0.05
  • منیزیم (Mg) % 0.11
  • منگنز (Mn) 5ppm
  • روی (Zn) 20ppm
پروفایل آمینواسیدها
  • آرژینین (Arg) 1.9%DM
  • سیستئین (Cys) 1.1%DM
  • لیزین (Lys) 1.0%DM
  • متیونین (Met) 1.5%DM
  • لوسین (Luc) 9.5%DM
توضیحات

پروتئین خام این محصول در حدود 60% بوده و تا 90% قابلیت جذب دارد. این محصول یکی از بهترین منابع پروتئینی جهت افزودن به خوراک دام و آبزیان است. اسیدهای آمینه این محصول از قبیل متیونین، لوسین، ایزولوسین، والین و فنیل آلانین با قابلیت هضم بالای 80 درصد در توازن اسیدهای آمینه جیره و رشد و نمو بافتهای بدن دام تاثیر چشمــــگیری دارد. همچنین به عنوان یک منبع عالی کاروتن و گزانتوفیل ( رنگدانه طبیعی ) می­تواند در بهبود زرده تخم مرغ و تقویت بافت سیستم تولید مثلی دام موثر باشد.

 

فواید مصرف:

  میزان پروتئین غیرقابل تجزه در شکمبه در این محصول حدود 65 درصد است که از این نظر یکی از شناخته شده ترین و بهترین منابع تامین این نوع پروتئین است.

  بهبود رنگ زرده تخم مرغ به عنوان منبع عالی کاروتن و گزانتوفیل.

  افزایش تولید و درصد چربی شیر در گاوهای شیری.

  بهبود باروری دام.

میزان مصرف در انواع دام ها:

  طبق نظر کارشناس جیره.

مشخصات محصولات
وضع ظاهری دانه بندی یکنواخت و بدون مواد خارجی
مزه و بو فاقد مزه و بوی فساد و تندی
رطوبت (Moisture) بیشینه % 8
ماده خشک تام (گرم در 100 گرم) حداقل % 92
خاکستر کل (Total Ash) بیشینه % 3
خاکستر نامحلول در اسید، ADF بيشينه % 0.15
پروتئین خام (CP) متوسط % 60
چربی خام (EE) بیشینه % 2.5
فیبر خام (CF) بیشینه % 3
نشاسته % بیشینه % 30
اوره منفی
کلسیم (Ca) % 0.05
فسفر (P) 0.5%DM
پتاسیم (K) % 0.3
سدیم (Na) % 0.05
منیزیم (Mg) % 0.11
منگنز (Mn) 5ppm
روی (Zn) 20ppm
آرژینین (Arg) 1.9%DM
سیستئین (Cys) 1.1%DM
لیزین (Lys) 1.0%DM
متیونین (Met) 1.5%DM
لوسین (Luc) 9.5%DM
برچسب های محصول

پشتیبانی واتساپ