لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

گلوتن ذرت

تولید کننده: شرکت گلوکوزان
کد محصول: 520005
پس از جدا کردن نشاسته و سایر اجزاء از ذرت، پروتئین آبگیری شده ای بنام گلوتن (Corn Gluten Meal) بدست می آید.
مشخصات محصولات
آنالیز فیزیکی و شیمیایی
  • رطوبت % حداکثر 10
  • پروتئین % 58-60
  • نشاسته % حداکثر 20
  • روغن % حداکثر 5
  • خاکستر % %2 ≥
  • فیبر حداکثر 10%
آنالیز محصول
  • DM 92%
  • ME 3800 Kcal
  • CP 50%-60%
  • CF 4%
  • ADF 6%
  • NDF 11%
  • EE 2.6%
  • ASH 2.65
  • Ca 0.02%
  • Ava,P 0.61%
  • K 0.34%
  • Na 0.05%
  • S 0.94%
  • Mg 0.11%
  • Mn 5.54 ppm
  • Zn 26.73 ppm
  • Arg 1.9%
  • CyC 1.1%
  • lys 1%
  • Met 1.9%
  • Try 0.3%
  • Iso 2.2%
  • Moi 12%

پروتئین خام این محصول در حدود 60% بوده و تا 90%  قابلیت جذب دارد. این محصول یکی از بهترین منابع پروتئینی جهت افزودن به خوراک دام و آبزیان است. اسیدهای آمینه این محصول از قبیل متیونین، لوسین، ایزولوسین، والین و فنیل آلانین با قابلیت هضم بالای 80 درصد در توازن اسیدهای آمینه جیره و رشد و نمو بافتهای بدن دام تاثیر چشمــــگیری دارد. همچنین به عنوان یک منبع عالی کاروتن و گزانتوفیل ( رنگدانه طبیعی ) می¬تواند در بهبود زرده تخم مرغ و تقویت بافت سیستم تولید مثلی دام موثر باشد.

فواید مصرف
-میزان پروتئین غیرقابل تجزه در شکمبه در این محصول حدود 65 درصد است که از این نظر یکی از شناخته شده ترین و بهترین منابع تامین این نوع پروتئین است.
-بهبود رنگ زرده تخم مرغ به عنوان منبع عالی کاروتن و گزانتوفیل.
-افزایش  تولید و درصد چربی شیر در گاوهای شیری.
-بهبود باروری دام.
میزان مصرف در انواع دام ها
طبق نظر کارشناس جیره.

مشخصات محصولات
رطوبت % حداکثر 10
DM 92%
ME 3800 Kcal
CP 50%-60%
CF 4%
ADF 6%
NDF 11%
EE 2.6%
ASH 2.65
Ca 0.02%
Ava,P 0.61%
K 0.34%
Na 0.05%
S 0.94%
Mg 0.11%
Mn 5.54 ppm
Zn 26.73 ppm
Arg 1.9%
CyC 1.1%
lys 1%
Met 1.9%
Try 0.3%
Iso 2.2%
Moi 12%
پروتئین % 58-60
نشاسته % حداکثر 20
روغن % حداکثر 5
خاکستر % %2 ≥
فیبر حداکثر 10%
نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
کیفیت محصول
کیفیت این محصول عالی است.
از: مدیر سیستم | 1397/02/16 14:55
آیا این نقد و بررسی مفید بود؟ بله خیر (1/0)
*
*
*
*
توضیحات

پروتئین خام این محصول در حدود 60% بوده و تا 90%  قابلیت جذب دارد. این محصول یکی از بهترین منابع پروتئینی جهت افزودن به خوراک دام و آبزیان است. اسیدهای آمینه این محصول از قبیل متیونین، لوسین، ایزولوسین، والین و فنیل آلانین با قابلیت هضم بالای 80 درصد در توازن اسیدهای آمینه جیره و رشد و نمو بافتهای بدن دام تاثیر چشمــــگیری دارد. همچنین به عنوان یک منبع عالی کاروتن و گزانتوفیل ( رنگدانه طبیعی ) می¬تواند در بهبود زرده تخم مرغ و تقویت بافت سیستم تولید مثلی دام موثر باشد.

فواید مصرف
-میزان پروتئین غیرقابل تجزه در شکمبه در این محصول حدود 65 درصد است که از این نظر یکی از شناخته شده ترین و بهترین منابع تامین این نوع پروتئین است.
-بهبود رنگ زرده تخم مرغ به عنوان منبع عالی کاروتن و گزانتوفیل.
-افزایش  تولید و درصد چربی شیر در گاوهای شیری.
-بهبود باروری دام.
میزان مصرف در انواع دام ها
طبق نظر کارشناس جیره.

مشخصات محصولات
رطوبت % حداکثر 10
DM 92%
ME 3800 Kcal
CP 50%-60%
CF 4%
ADF 6%
NDF 11%
EE 2.6%
ASH 2.65
Ca 0.02%
Ava,P 0.61%
K 0.34%
Na 0.05%
S 0.94%
Mg 0.11%
Mn 5.54 ppm
Zn 26.73 ppm
Arg 1.9%
CyC 1.1%
lys 1%
Met 1.9%
Try 0.3%
Iso 2.2%
Moi 12%
پروتئین % 58-60
نشاسته % حداکثر 20
روغن % حداکثر 5
خاکستر % %2 ≥
فیبر حداکثر 10%
برچسب های محصول