محصولات روغن ذرت

بدينوسيله از كليه شركت‌هاى فعال در حوزه پخش مواد غذايى، دعوت بعمل مى‌آورد، در صـورت دارا بـودن توانمنـدى هــاى لازم، جهـت خـروج روزانـه 3000 كـارتن روغـن ذرت توليدى اين شركت، بـا دو برنـد كلالـه طلايـى و گلدن كـورن بـا شـماره 09126595575 تمـاس حاصل فرمايند.

Persian
هیچ محصولی در سبد سفارش شما وجود ندارد.
جستجو
بازگشت به همه پست های وبلاگ

بهینه سازی استخراج و خواص عملکردی پروتئین آلبومین کنجاله جرم ذرت به عنوان منبع بالقوه ترکیبات غذایی جدید

 

 کنجاله جرم ذرت (CGM) محصول جانبی صنعت تولید روغن ذرت است که غنی از پروتئین می­باشد.آلبومین جزء اصلی تشکیل دهنده پروتئین CGM است. ساختار سه بعدی آلبومین در شکل زیر نمایش داده شده است. دامنه­ های I، II و III به ترتیب با رنگ های قرمز، آبی و سبز نشان داده شده اند. هر دامنه از دو زیر دامنه A و B تشکیل شده است. توالی آمینواسیدها در زنجیره­های پپتیدی A  و B متفاوت است.آلبومین ذرت غنی از آمینواسیدهای لیزین و تریپتوفان می­باشد. در این پژوهش، ابتدا شرایط استخراج آلبومین از CGM در نسبت جرمی 1:11 CGM به آب، زمان استخراج 2.5 ساعت و دمای استخراج 35 درجه سانتی گراد بهینه گردید، که از آن بازدهی استخراج 38% حاصل گردید.

آنالیز FTIR نشان داد که آلبومین استخراج شده حاوی باندهای پروتئینی آمید نوع A، B، I، II و III است. خواص عملکردی نشان داد که آلبومین دارای ظرفیت نگهداری آب نسبتاً بالا (2 میلی لیتر بر گرم) و ظرفیت نگهداری روغن پایین (0.6 میلی لیتر بر گرم) می­باشد. آلبومین CGM دارای محتوای لیزین بالاتر (%5.6) نسبت به دانه کامل ذرت (2.73) است و ارزش تغذیه­ای آن با استانداردهای FAO/WHO مطابقت دارد. فعالیت مهار رادیکال هیدروکسیل و DPPH آلبومین در غلظت 2 میلی گرم بر میلی لیتر به ترتیب 91% و 92% بود. با توجه به فعالیت آنتی اکسیدانی بالا،ظرفیت امولسیون کنندگی و محتوای بالای لیزین ، آلبومین استخراج شده از CGM می­تواند به عنوان یکی از اجزاء جدید در فرمولاسیون مواد غذایی به کار گرفته شود. 

 

ساختار مولکولی آلبومین با باندهای پروتئینی آمید نوع A، B، I، II و III

 

 

Ref. 1: Wang et al. (2022).Extraction optimization and functional properties of corn germ meal albumin protein as a potential source of novel food ingredients

            Journal of food processing and preservation, 46,16218

Ref. 2: Belinskaia et al., (2021). Serum Albumin. Encyclopedia, 1, 65–75

                                                                                                        

نویسنده: آرمین فشی

نظرات
نوشتن نظر بستن فرم نظر

پشتیبانی واتساپ