لطفا هرگونه سوالی در خصوص مسائل بورس و سهام و نماد غگل دارید با واحد امور سهام - آقای فراهانی (02188891978) داخلی 335 - تماس حاصل فرمایید. همچنین از شماره همراه (۰۹۰۳۳۷۵۶۹۲۴) صرفا جهت ارسال مستندات، عکس و مکاتبات و اعلام شماره حساب جهت دریافت سود سهام  استفاده نمائید.

 
جستجو

شربت های فروکتوز

شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ، همچنین به عنوان شربت گلوکز-فروکتوز و ایزوگلوکوز شناخته می شود که بعنوان جایگزین شکر در صنایع غذایی کاربردهای متنوعی پیدا کرده است.
مشخصات محصولات

شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ، همچنین به عنوان شربت گلوکز-فروکتوز و ایزوگلوکوز شناخته می شود که بعنوان جایگزین شکر در صنایع غذایی کاربردهای متنوعی پیدا کرده است. برای تولید HFCS، بخشی از مولکولهای گلوکز در شربت با دکستروز بالا بوسیله بوسیله آنزیم ایزومراز به مولکولهای فروکتوز تبدیل می­شوند. این شربت­ها دارای درجه شیرینی بالا بوده و با فراهم کردن فشار اسمزی بالا و کاهش فعالیت آبی منجر به ماندگاری محصولات غذایی و جلوگیری از فاسد شدن زود هنگام آنها می گردد. برخلاف ساکارز در شکر ترکیب قندی در این شربتها طی فراوری تغییر نکرده و ایجاد یک طعم ثابت را تضمین خواهد کرد. با افزایش درصد فروکتوز درصد شرینی شربت افزایش پیدا می­کند. این شربتها دارای خاصیت هایگروسکوپی بالایی (جاذب رطوبت) هستند و در صورت کاربرد در شیرینیجات منجر به تاخیر در خشک شدن این محصولات خواهند شد. انواع مختلفی از شربت­های فروکتوز بر اساس درصد مونوساکاریدهای گلوکز و فروکتوز تولید می­شود که HFCS 42 و

HFCS 55 دو نوع رایج آنها میباشد. اخیرا شرکت گلوکوزان موفق شده است که نوع جدیدی از این شربتها به نام HFCS 62 را به بازار معرفی کند که با خواص منحصر به فرد خود منجر به قابلیت کاربرد بهتر و بیشتر این شربتها شده است.

برخی از کاربردهای شربت­های فروکتوز

1-جایگزین شکر و قند معکوس

2-محصولات نانوایی

3-غلات صبحانه

4-شیرینی سازی

5-بستنی و دسر

6-مرباها و فیلینگهای میوه­ای

7-سس و کچاپ

8-انواع نوشابه

9-لسیتین

10-محصولات لبنی

نقد و بررسی خود را بنویسید بستن فرم بازبینی
*
*
  • بد
  • عالی
*
*
*
*
توضیحات

شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ، همچنین به عنوان شربت گلوکز-فروکتوز و ایزوگلوکوز شناخته می شود که بعنوان جایگزین شکر در صنایع غذایی کاربردهای متنوعی پیدا کرده است. برای تولید HFCS، بخشی از مولکولهای گلوکز در شربت با دکستروز بالا بوسیله بوسیله آنزیم ایزومراز به مولکولهای فروکتوز تبدیل می­شوند. این شربت­ها دارای درجه شیرینی بالا بوده و با فراهم کردن فشار اسمزی بالا و کاهش فعالیت آبی منجر به ماندگاری محصولات غذایی و جلوگیری از فاسد شدن زود هنگام آنها می گردد. برخلاف ساکارز در شکر ترکیب قندی در این شربتها طی فراوری تغییر نکرده و ایجاد یک طعم ثابت را تضمین خواهد کرد. با افزایش درصد فروکتوز درصد شرینی شربت افزایش پیدا می­کند. این شربتها دارای خاصیت هایگروسکوپی بالایی (جاذب رطوبت) هستند و در صورت کاربرد در شیرینیجات منجر به تاخیر در خشک شدن این محصولات خواهند شد. انواع مختلفی از شربت­های فروکتوز بر اساس درصد مونوساکاریدهای گلوکز و فروکتوز تولید می­شود که HFCS 42 و

HFCS 55 دو نوع رایج آنها میباشد. اخیرا شرکت گلوکوزان موفق شده است که نوع جدیدی از این شربتها به نام HFCS 62 را به بازار معرفی کند که با خواص منحصر به فرد خود منجر به قابلیت کاربرد بهتر و بیشتر این شربتها شده است.

برخی از کاربردهای شربت­های فروکتوز

1-جایگزین شکر و قند معکوس

2-محصولات نانوایی

3-غلات صبحانه

4-شیرینی سازی

5-بستنی و دسر

6-مرباها و فیلینگهای میوه­ای

7-سس و کچاپ

8-انواع نوشابه

9-لسیتین

10-محصولات لبنی

-->