Persian
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
جستجو

شربت های مالتو دکسترین

مالتو دکسترین (Maltodextrin) نوعی پودر سفید رنگ مشتق شده از نشاسته می باشد که تولید کنندگان برای بهبود طعم ، قوام و ماندگاری آنرا به بسیاری از مواد غذایی اضافه می کنند.
Description

شربت مالتودکسترین حاوی زنجیره های پلیمری با وزن مولکولی بین مولکولهای نشاسته و مونومرهای گلوکز هستند. این محصولات بسته به درجه هیدرولیز نشاسته تحت فرایند اسیدی یا  آنزیمی دارای معادل دکستروز (DE) بین 12 تا 20 میباشند. آنها بسیار محلول در آب بوده و در مقایسه با شربت های گلوکز کمتر تحت تاثیر  واکنش های قهوه ای قرار می گیرند. سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA)  این ماده را به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر تائید کرده است.

موارد مصرف:

مواد غذایی اسنک و پخته شده ( نان، بیسکویت و ...)
  نوشیدنی های میوه ای و گاز دار
  مصالح ساختمانی
  غذاهای کنسرو و بسته بندی شده
  داروها
  فرایند تخمیر
  شیرینیجات
  محصولات لبنی
  انواع مربا

فروش این محصول به پایان رسیده است
مشخصات محصول
وضع ظاهریسفید یا زرد روشن
خاکسترسولفاته %حداکثر 0.5
پروتئین (درصد وزنی در کل ماده)حداکثر 0.5
ماده خشک تام (گرم در 100 گرم)نمونه پودری : حداقل 90, نمونه مایع : حداقل 50
فلزات سنگین %حداکثر 0.5
معادل دکستروزدر ماده خشک(DE)حداکثر 20
SO2 (ppm)حداکثر 25