Persian
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
جستجو
Back to All Blog Posts

کاربردهای مختلف شربت ذرت در صنایع مختلف

شیرین کننده های مشتق شده از ذرت (مطابق شکل 1) شامل شربت های فروکتوز، دکستروز و گلوکز در بسیاری از صنایع به کار برده شده اند. دامنه کاربرد این شیرین کننده ها نسبت به شکر گسترده تر شده است (جدول 1). این مواد نه تنها به طور عمده در مواد غذایی، میوه های کنسرو شده ، مربا ، لبنیات، نوشیدنی  ها و آب میوه استفاده می شوند ، بلکه در تولید انواع ادویه های خانگی، مواد شیمیایی، شوینده ها، تنباکو و مواد ساختمانی به کار برده می شوند. لازم به ذکر است که شرکت گلوکوزان تولید کننده انواع شربت فروکتوز (FGS10، FGS20،FGS30، HFCS42 وHFCS 55)، دکستروز و شربت-های گلوکز با معادل های دکستروز (DE) و بریکس مختلف می باشد. در آینده نزدیک امکان تولید فروکتوز کریستالی و شربت های مالتودکسترین فراهم خواهد شد.

کاربرد های مختلف شربت ذرت در صنایع مختلف

شکل 1: انواع مختلفی از شیرین­کننده­های ذرت

جدول 1: کابرد­های متنوع شربت­های مشتق شده از ذرت

جدول 1: کابرد های متنوع شربت های مشتق شده از ذرت

Reference: From Nutritive Sweeteners from Corn. Corn Refiners Association, Washington, DC

نویسنده : دکتر آرمین فشی

نظرات
Write a Comment Close Comment Form
*