Persian
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
جستجو
3 Items in جدول 4 Items in جدول لیست

شربت گلوکز

شربت گلوکز که با نام گلوکز قنادی نیز شناخته می شود، شربتی است که بعنوان جایگزین شکر کاربردهای متنوعی را در صنایع غذایی پیدا کرده است.

استابیلایزر ماست

ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می‌شود. باکتری ویژه تهیه ماست (لاکتوباسیل)، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می‌کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می‌دهد.
0 تومان

استابلایزر دوغ

دوغ یکی از فراورده های لبنی تخمیری پر مصرف محسوب می شود که حاوی مواد معدنی از جمله کلسیم، منیزیم، آب، پتاسیم بوده و دارای ویتامین‌های D و گروه B می باشد. در این فرآورده، به دلیل پی اچ پایین، پروتئین ها به نقطه ایزوالکتریک خود نزدیک می شوند و در نتیجه، شروع به تجمع و رسوب می کنند (رسوب میسلهای کازئین) که این امر سبب ناپایداری و ایجاد حالت دو فاز شدن دوغ بعد از تولید و در حین نگهداری می شود. شرکت گلوکوزان با طراحی و تولید استابلایزر دوغ با نام STAB GO-01 توانسته است گام مثبتی را جهت رفع مشکل در حوزه تولید این محصول با ارزش بردارد.
0 تومان

استابلایزر شیرکاکائو

شیر کاکائو نوعی نوشیدنی است که از مخلوط نمودن شیر با شکلات و شکر به دست می آید.جلوگیری از ناپایداری فیزیکی شیر کاکائو یکی از چالش های بزرگ صنایع لبنی است. جهت رفع این مشکل، استابلایزر با نام STAB GO-۰۳ با ویژگیهای منحصر به فرد و متناسب با شرایط تولید شیرکاکائو در شرکت گلوکوزان طراحی و تولید شده است.
0 تومان

نشاسته های مقاوم

نتایج حاصل از تحقیقات علمی نشان میدهد کهیک رژیم غذایی پر کالری با فعالیت بدنی ناکافی باعث افزایش وزن یا چاقی میگردد که می تواند عامل بروز بیماری های مختلف از جمله دیابت، افزایش فشار خون، بیماری های قلبی و عروقی و حتی سرطان باشد. بنابراین توجه بسیاری از محققین و تولیدکنندگان صنعت غذا به سمت طراحی و توسعه محصولات غذایی رژیمی با کالری پایین و عرضه آنها به بازار معطوف شده است.

شربت های قندی