شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) ، همچنین به عنوان شربت گلوکز-فروکتوز و ایزوگلوکوز شناخته می شود که بعنوان جایگزین شکر در صنایع غذایی کاربردهای متنوعی پیدا کرده است.
مالتو دکسترین (Maltodextrin) نوعی پودر سفید رنگ مشتق شده از نشاسته می باشد که تولید کنندگان برای بهبود طعم ، قوام و ماندگاری آنرا به بسیاری از مواد غذایی اضافه می کنند.
نشاسته پری ژلاتینه نشاسته از اصلاح نشاسته های ذرت و سیب زمینی تولید شده که با داشتن خصوصیاتی همچون انحلال پذیری در آب سرد و توانایی بالا در جذب آب در طیف وسیعی از محصولات غذایی و همچنین محصولات تولیدی در صنایع دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
نتایج حاصل از تحقیقات علمی نشان میدهد کهیک رژیم غذایی پر کالری با فعالیت بدنی ناکافی باعث افزایش وزن یا چاقی میگردد که می تواند عامل بروز بیماری های مختلف از جمله دیابت، افزایش فشار خون، بیماری های قلبی و عروقی و حتی سرطان باشد. بنابراین توجه بسیاری از محققین و تولیدکنندگان صنعت غذا به سمت طراحی و توسعه محصولات غذایی رژیمی با کالری پایین و عرضه آنها به بازار معطوف شده است.