چکیده: یکی از محصولات جانبی فرآیند آسیاب مرطوب ذرت، کنجاله گلوتن ذرت (CGM) میباشد که به طور گسترده به عنوان یک خوراک غنی از پروتئین برای دام ها مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول تقریباً از 60 تا 71% پروتئین، 12 تا 15% نشاسته و 9 تا 11% کربوهیدرات های غیر نشاسته ای (لیگنین و فیبر) تشکیل شده است. زئین جزء اصلی پروتئینCGM است که 65 تا 68% کل پروتئینرا تشکیل می دهد. سایر اجزای اصلی پروتئین شامل گلوتلین (27٪) و گلوبولین (2/1٪) هستند که سرشار از اسیدهای آمینه آبگریز مانند لوسین، آلانین، پرولین، ایزو...