محصولات روغن ذرت

بدينوسيله از كليه شركت‌هاى فعال در حوزه پخش مواد غذايى، دعوت بعمل مى‌آورد، در صـورت دارا بـودن توانمنـدى هــاى لازم، جهـت خـروج روزانـه 3000 كـارتن روغـن ذرت توليدى اين شركت، بـا دو برنـد كلالـه طلايـى و گلدن كـورن بـا شـماره 09126595575 تمـاس حاصل فرمايند.

Persian
هیچ محصولی در سبد سفارش شما وجود ندارد.
جستجو
خبرخوان

آرشیو مقالات "اسفند 1403"

بخش "مقالات" به‌عنوان منبعی معتبر و تخصصی به ارائه جدیدترین یافته‌های علمی منتشرشده در مجلات معتبر  بین‌المللی در حوزه شیمی و کاربردهای محصولات مشتق‌ شده از ذرت می‌پردازد. این بخش با هدف آشنایی بیشتر مشتریان با کاربردهای محصولات تولیدی شرکت گلوکوزان و همچنین معرفی خطوط تحقیقاتی نوین به پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی طراحی شده است. تلاش مدیران ارشد سازمان ما همواره در راستای توسعه پایدار علمی و نوآوری در کشور و تبادل اطلاعات با تمام ذینفعان در حوزه فناوری های مرتبط با ذرت معطوف شده است.

تیمار حذف نشاسته، نه تکنیک های پردازش حرارتی خاص، هضم پروتئین کنجاله گلوتن ذرت را بهبود بخشید


چکیده
: یکی از محصولات جانبی فرآیند آسیاب مرطوب ذرت، کنجاله گلوتن ذرت (CGM) میباشد که به طور گسترده به عنوان یک خوراک غنی از پروتئین برای دام ها مورد استفاده قرار میگیرد. این محصول تقریباً از 60 تا 71% پروتئین، 12 تا 15% نشاسته و 9 تا 11% کربوهیدرات های غیر نشاسته ای (لیگنین و فیبر) تشکیل شده است. زئین جزء اصلی پروتئینCGM است که 65 تا 68% کل پروتئینرا تشکیل می دهد. سایر اجزای اصلی پروتئین شامل گلوتلین (27٪) و گلوبولین (2/1٪) هستند که سرشار از اسیدهای آمینه آبگریز مانند لوسین، آلانین، پرولین، ایزو...

پشتیبانی واتساپ