بخش "مقالات" بهعنوان منبعی معتبر و تخصصی به ارائه جدیدترین یافتههای علمی منتشرشده در مجلات معتبر بینالمللی در حوزه شیمی و کاربردهای محصولات مشتق شده از ذرت میپردازد. این بخش با هدف آشنایی بیشتر مشتریان با کاربردهای محصولات تولیدی شرکت گلوکوزان و همچنین معرفی خطوط تحقیقاتی نوین به پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی طراحی شده است. تلاش مدیران ارشد سازمان ما همواره در راستای توسعه پایدار علمی و نوآوری در کشور و تبادل اطلاعات با تمام ذینفعان در حوزه فناوری های مرتبط با ذرت معطوف شده است.
استفاده از نشاسته در بسیاری از کاربردهای صنعتی به ساختار گرانول ، محلولیت در آب سرد، ویژگی های پخش شوندگی کلوییدی حین پخت، تشکیل فیلم، اتصال، چسبندگی، توانایی در قوام دهی و پایدارسازی بستگی دارد.